[Twinsen][0.17.7] Pipette tool makes error sound

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
KnightViper18
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 10
Joined: Thu Feb 28, 2019 4:44 am
Contact:

[Twinsen][0.17.7] Pipette tool makes error sound

Post by KnightViper18 »

Pipette tool makes error sound when you already have the item in your cursor, and use it again on a ghost or existing entity of the same type, and you only have a single stack of the item in your inventory. The sound doesn't occur as soon as you have a 2nd stack worth of whatever item you are trying to pipette. I use the pipette tool a lot to update the direction of the inserter to match the ghost on the ground and so I keep hearing the error sound over and over.

Solution for now is to keep at least more than 1 stack of that inserter in my inventory. It's not limited to inserters, happens with belts and anything else.

Tigre Demon
Inserter
Inserter
Posts: 46
Joined: Sun Sep 24, 2017 8:14 pm
Contact:

Re: [0.17.7] Pipette tool makes error sound

Post by Tigre Demon »

I have the item in my hand (only one stack) and pressing the pipette tool to change direction of my inserters and everything works fine. Do you have the map of your problem maybe ?

Twinsen
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1240
Joined: Tue Sep 23, 2014 7:10 am
Contact:

Re: [Twinsen][0.17.7] Pipette tool makes error sound

Post by Twinsen »

Fixed in Version: 0.17.9
Thanks.


It was related to multiplayer latency hiding.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”