[kovarex] [0.17.4] CTRL-F does't bring up the search bar in Train GUI

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
yugatha
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 16
Joined: Tue Dec 27, 2016 3:37 am
Contact:

[kovarex] [0.17.4] CTRL-F does't bring up the search bar in Train GUI

Post by yugatha »

CTRL-F does't bring up the search bar (though it mentions it as a shortcut option). I've used CTRL-F in another GUI and it works fine there, just not in the new train GUI

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 10163
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.17.4] CTRL-F does't bring up the search bar in Train GUI

Post by Rseding91 »

Thanks for the report however I can't reproduce what you're describing. The only search bar in the GUI is the add-station and ctrl+f works for me.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

Bilka
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 2368
Joined: Sat Aug 13, 2016 9:20 am
Contact:

Re: [0.17.4] CTRL-F does't bring up the search bar in Train GUI

Post by Bilka »

I can reproduce it in this GUI Image
I'm an admin over at https://wiki.factorio.com. Feel free to contact me if there's anything wrong (or right) with it.

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 10163
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.17.4] CTRL-F does't bring up the search bar in Train GUI

Post by Rseding91 »

"Train GUI" vs "Trains GUI" - 2 different things.

Do you mean the "Train GUI" as your post title says or the "Trains GUI" as shown by Bilka?
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7426
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [kovarex] [0.17.4] CTRL-F does't bring up the search bar in Train GUI

Post by kovarex »

Thanks for the report, fixed for 0.17.10

yugatha
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 16
Joined: Tue Dec 27, 2016 3:37 am
Contact:

Re: [kovarex] [0.17.4] CTRL-F does't bring up the search bar in Train GUI

Post by yugatha »

Thanks! Sorry, apparently I didn't subscribe to the replies.

Definitely as Bilka described and thanks for the fix!

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users