[16.25]blueprints in Library is missing components pictures

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
youdoomt
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 63
Joined: Mon Apr 04, 2016 5:58 pm
Contact:

[16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by youdoomt » Fri Feb 23, 2018 10:54 am

Title and picture says it all.
bp lib bug.PNG
bp lib bug.PNG (539.68 KiB) Viewed 1400 times

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 9464
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by Rseding91 » Fri Feb 23, 2018 11:13 am

Thanks for the report however without a way to reproduce the issue there's nothing we can do.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

User avatar
Jon8RFC
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 363
Joined: Tue May 10, 2016 3:39 pm
Contact:

Re: [16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by Jon8RFC » Fri Feb 23, 2018 12:22 pm

I think I created the same thing (15x15 grid of poles, 9 radars on the bottom-right corners of the poles) and it came out ok in sandbox mode. I wonder if it's some weird thing with your blueprint book, which you could share and let them take a look at.
Here's the string for the blueprint I made (I couldn't change the name...I guess because it's in sandbox mode?)

Code: Select all

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
Image

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 9464
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by Rseding91 » Fri Feb 23, 2018 2:24 pm

Ah I see now. The icons aren't shown because you can't change them in the library.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

KiJoHe
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Mon Feb 26, 2018 12:58 pm
Contact:

Re: [16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by KiJoHe » Mon Feb 26, 2018 1:42 pm

I am having same problem.
I found a work around:
If the BP Book/BP is placed in inventory, the components Icons can be viewed, added or modified then. Then you have to delete it in the My Blueprints menu then add it back in.

Hope that helps.

youdoomt
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 63
Joined: Mon Apr 04, 2016 5:58 pm
Contact:

Re: [16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by youdoomt » Mon Feb 26, 2018 4:47 pm

I think you guys misunderstood what my bug report is about.

This is a (interface)bug because,
you just get blank squares instead of nothing, or squares containing the information:"This number of thing1 and this number of thing 2, and so on"

I don't want to edit it any way in the library, it's just annoying to look at and makes confusion by showing empty squares.

Oxyd
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1242
Joined: Thu May 07, 2015 8:42 am
Contact:

Re: [16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by Oxyd » Thu Mar 08, 2018 12:51 pm

0.16.29 will show the components in those slots.

youdoomt
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 63
Joined: Mon Apr 04, 2016 5:58 pm
Contact:

Re: [16.25]blueprints in Library is missing components pictures

Post by youdoomt » Thu Mar 15, 2018 10:00 am

Thank you :D

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users