[wheybags] [0.16.23] Mod browser search box loses focus

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
User avatar
Dev-iL
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 220
Joined: Thu Jul 02, 2015 2:48 pm
Contact:

[wheybags] [0.16.23] Mod browser search box loses focus

Post by Dev-iL » Wed Feb 14, 2018 10:58 am

This is some strange behavior that is somewhat annoying when repeatedly searching for mods.
Steps to reproduce:
  1. Open the mod browser (Mods > Install mods).
  2. Write some query in the search box for which there are results (e.g. "upgrade").
  3. Click on one of the results.
  4. Click somewhere inside the search box after the query, such that the blinking marker appears after the last letter (it's simply easiest to reproduce this way).
  5. Press "backspace".
Result: in about 80% of my attempts, after deleting a letter, the "install" button briefly becomes dark (pressed/disabled) and the focus goes back to the (refreshed?) list, from which point pressing backspace again doesn't do anything. I also noticed that this doesn't happen when the query contains 3 letters or less. The expected behavior is that the focus remains inside the search box until I click "Search" or one of the search results. (BTW, since the search is automatic, what's the point of this button?)

Tested on Windows 10.
Leading Hebrew translator of Factorio.

User avatar
wheybags
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 258
Joined: Fri Jun 02, 2017 1:50 pm
Contact:

Re: [wheybags] [0.16.23] Mod browser search box loses focus

Post by wheybags » Fri Feb 16, 2018 9:34 am

Fixed for 0.16.25.
Thanks for the report!

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]