[wheybags] [0.16.20] map electric grid not connected

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
User avatar
Nexarius
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 211
Joined: Sat May 09, 2015 7:34 pm
Contact:

[wheybags] [0.16.20] map electric grid not connected

Post by Nexarius » Tue Jan 30, 2018 9:35 pm

Attachments
bug.zip
(8.11 MiB) Downloaded 38 times

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 9977
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.16.20] map electric grid not connected

Post by Rseding91 » Tue Jan 30, 2018 9:59 pm

Thanks for the report however I'm not seeing any bug.

Someone simply disconnected the electric poles. You can re-connect them if you want them connected.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

User avatar
Nexarius
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 211
Joined: Sat May 09, 2015 7:34 pm
Contact:

Re: [0.16.20] map electric grid not connected

Post by Nexarius » Wed Jan 31, 2018 5:09 pm

But it is connected. All the assemblers have power and are working ...

User avatar
eradicator
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 3740
Joined: Tue Jul 12, 2016 9:03 am
Contact:

Re: [0.16.20] map electric grid not connected

Post by eradicator » Wed Jan 31, 2018 9:24 pm

He's saying that the lower left pole isn't rendered on map view. Can't reproduce in SP, works fine here.
Author of: Hand Crank Generator, Screenshot Hotkey 2.0
Mod support languages: 日本語, Deutsch, English
My code in the post above is dedicated to the public domain under CC0.

User avatar
wheybags
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 300
Joined: Fri Jun 02, 2017 1:50 pm
Contact:

Re: [0.16.20] map electric grid not connected

Post by wheybags » Thu Feb 01, 2018 9:24 am

I can't reproduce either, and I even tried hosting a server and joining it.

User avatar
Klonan
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 3938
Joined: Sun Jan 11, 2015 2:09 pm
Contact:

Re: [0.16.20] map electric grid not connected

Post by Klonan » Thu Feb 01, 2018 9:56 am

So probably, the scenario script you are using set the electric pole to the admin force or something, which would cause it not to show on you minimap

When I load the save it is fine, so I can't be sure

If it happens again, make another post on this topic

User avatar
Nexarius
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 211
Joined: Sat May 09, 2015 7:34 pm
Contact:

Re: [0.16.20] map electric grid not connected

Post by Nexarius » Tue Feb 13, 2018 9:55 pm

Attachments
bug2.zip
(23.84 MiB) Downloaded 34 times

User avatar
wheybags
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 300
Joined: Fri Jun 02, 2017 1:50 pm
Contact:

Re: [wheybags] [0.16.20] map electric grid not connected

Post by wheybags » Wed Feb 14, 2018 10:11 am

Ok, I can reproduce from that save.

User avatar
wheybags
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 300
Joined: Fri Jun 02, 2017 1:50 pm
Contact:

Re: [wheybags] [0.16.20] map electric grid not connected

Post by wheybags » Wed Feb 14, 2018 11:35 am

Ok, so Klonan was right but there is still a bug.
The power poles on your warp points are created with the force "neutral", and the rest are force "player", so the connection from the neutral to player poles should be omitted.
However, instead, it was omitting a random connection in the network instead, which is now fixed for the next release.
Thanks for the report.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users