[Dominik] [0.16] GUI for assembler without recipes invisible

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
User avatar
Arch666Angel
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1619
Joined: Sun Oct 18, 2015 11:52 am
Contact:

[Dominik] [0.16] GUI for assembler without recipes invisible

Post by Arch666Angel » Thu Jan 11, 2018 8:02 pm

I got several reports that people have problems dealing with assembler type entities which dont have recipes unlocked. In 0.15 an empty GUI opened indicating that recipes are not there, with 0.16 this seems to have changed so that no GUI window is opened at all, but the cursor/focus is stuck as if there was a GUI window opened.
Easy to reproduce: cheat in a chemical-plant, click on it and then try clicking on a furnace or something else to open.

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 9977
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [0.16] GUI for assembler without recipes invisible

Post by Rseding91 » Thu Jan 11, 2018 9:17 pm

That sounds like the window has a size of 0x0 pixels.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

User avatar
Arch666Angel
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1619
Joined: Sun Oct 18, 2015 11:52 am
Contact:

Re: [0.16] GUI for assembler without recipes invisible

Post by Arch666Angel » Fri Jan 12, 2018 2:08 pm

Rseding91 wrote:That sounds like the window has a size of 0x0 pixels.
Would be my guess as well. Something like "no recipe available" would be cool.

Dominik
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 657
Joined: Sat Oct 12, 2013 9:08 am
Contact:

Re: [Dominik] [0.16] GUI for assembler without recipes invisible

Post by Dominik » Mon Jan 15, 2018 1:52 pm

Hi,
first of all I would suggest not cheating in useless entities and making mods that work correctly.
Aside that, yes, it is a bug, so thanks for reporting it :)
Fixed for next release.

User avatar
Arch666Angel
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1619
Joined: Sun Oct 18, 2015 11:52 am
Contact:

Re: [Dominik] [0.16] GUI for assembler without recipes invisible

Post by Arch666Angel » Mon Jan 15, 2018 6:11 pm

Dominik wrote:Hi,
first of all I would suggest not cheating in useless entities and making mods that work correctly.
Aside that, yes, it is a bug, so thanks for reporting it :)
Fixed for next release.
Thanks for fixing.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users