[Rseding91] [for 0.16] [0.15.31] Modules in becons not shown in blueprints

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
rorror
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 241
Joined: Fri Nov 21, 2014 9:02 pm
Contact:

[Rseding91] [for 0.16] [0.15.31] Modules in becons not shown in blueprints

Post by rorror » Wed Jul 26, 2017 7:09 pm

When you have a blueprint with becons with modules, and you want to place it down the modules are not visable. (However in they assembler machine they are visable)

When you click to place the ghost blueprint then they are visable
When you hover with your mouse over a blueprint, then in the preview they are visable
There not shown, when holding the blueprint in your hand, and trie to find a spot to place it down.

To reproduce this.

1. Make a blueprint from one beacon and one assembler, with speedmodules 3 in it (this is used in my case)
2. Find a spot to place it down (but do not place it down, now look if you see modules in the beacons)

rorror
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 241
Joined: Fri Nov 21, 2014 9:02 pm
Contact:

Re: [0.15.31] Modules in becons not shown in blueprints

Post by rorror » Wed Jul 26, 2017 7:14 pm

This is also the case with Electric furnaces.

I have not tested it with other machines.

rorror
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 241
Joined: Fri Nov 21, 2014 9:02 pm
Contact:

Re: [0.15.31] Modules in becons not shown in blueprints

Post by rorror » Wed Jul 26, 2017 7:30 pm

I made a blueprint with i think al machines that uses modules.
blueprint1.PNG
blueprint1.PNG (1.5 MiB) Viewed 1369 times
When you want to place it down, in that previeuw there there missing.
view-without-modules.PNG
view-without-modules.PNG (1.86 MiB) Viewed 1369 times

Preview in hotbar is ok;
preview ok.PNG
preview ok.PNG (409.19 KiB) Viewed 1369 times

Tought i add some images for beter understanding.

rorror
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 241
Joined: Fri Nov 21, 2014 9:02 pm
Contact:

Re: [Rseding91] [for 0.16] [0.15.31] Modules in becons not shown in blueprints

Post by rorror » Thu Jul 27, 2017 12:17 am

I just noticed something else in the printscreen.

If you look at the position of where the modules are placed on top of the machine.
Then you see that most modules are on the same hight but some are not.
And then the point that the previews show diffrent module placements then the building itself.

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 9481
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [Rseding91] [for 0.16] [0.15.31] Modules in becons not shown in blueprints

Post by Rseding91 » Tue Aug 01, 2017 1:40 pm

Thanks for the report. This is now fixed for the next version of 0.16.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

rorror
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 241
Joined: Fri Nov 21, 2014 9:02 pm
Contact:

Re: [Rseding91] [for 0.16] [0.15.31] Modules in becons not shown in blueprints

Post by rorror » Wed Aug 02, 2017 8:49 am

<3

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]