[Oxyd] [0.17.49] Crashed While Exploring/Destroying Biter Nests

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Niksal12
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Thu Apr 09, 2015 3:42 am
Contact:

[Oxyd] [0.17.49] Crashed While Exploring/Destroying Biter Nests

Post by Niksal12 » Thu Jun 13, 2019 11:26 pm

Was exploring new areas of the map while artillery was clearing out nests.
Went back and it happens even without the artillery firing in the newly explored areas.
Attachments
factorio-dump-current.dmp
(791.78 KiB) Downloaded 2 times
factorio-current (2).log
(11.39 KiB) Downloaded 6 times
factorio-current.log
(11.95 KiB) Downloaded 7 times

User avatar
boskid
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 191
Joined: Thu Dec 14, 2017 6:56 pm
Contact:

Re: [17.49] Crashed While Exploring/Destroying Biter Nests

Post by boskid » Fri Jun 14, 2019 4:35 am

factorio-current.log
factorio-current-2.log
Looks like 2 different crashes, both in PathFinder:update.
Ref: 71989 (however first crash is at line 806, second is at line 739 and ref topic contains crash at line 799)

Oxyd
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1201
Joined: Thu May 07, 2015 8:42 am
Contact:

Re: [Oxyd] [0.17.49] Crashed While Exploring/Destroying Biter Nests

Post by Oxyd » Fri Jun 14, 2019 9:15 am

Please post the save.

Oxyd
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1201
Joined: Thu May 07, 2015 8:42 am
Contact:

Re: [Oxyd] [0.17.49] Crashed While Exploring/Destroying Biter Nests

Post by Oxyd » Fri Jun 14, 2019 2:08 pm

This is most likely the same crash as these two, which should be fixed in 0.17.50.

Niksal12
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 2
Joined: Thu Apr 09, 2015 3:42 am
Contact:

Re: [Oxyd] [0.17.49] Crashed While Exploring/Destroying Biter Nests

Post by Niksal12 » Fri Jun 14, 2019 9:45 pm

It is repeatable on this world it seems. I move westward past one of my walls and it seems to quite consistently happen. If it is helpful I put some markers in the area that it crashes when explored, past the furthest west wall at the top.

https://www.dropbox.com/s/qhpnr6v9bkni7 ... 9.zip?dl=0
For some reason I cannot attach it to the post.

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users