[0.16.50] Missing connection cable after replacement

Bugs that are actually features.
Post Reply
Helfima
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 135
Joined: Tue Jun 28, 2016 11:40 am

[0.16.50] Missing connection cable after replacement

Post by Helfima » Thu Jun 14, 2018 12:31 pm

Hello
when I wanted to replace the small pole, we see the future cable but after putting the cable is missing.
Capture.PNG
Capture.PNG (18.62 KiB) Viewed 139 times
i have made a clip https://www.twitch.tv/helfima/clips

User avatar
Klonan
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 3237
Joined: Sun Jan 11, 2015 2:09 pm

Re: [0.16.50] Missing connection cable after replacement

Post by Klonan » Thu Jun 14, 2018 12:45 pm

This is not a bug,

The reason is that you can make a custom wire layout using copper cable item,
And if you fast replace it, you generally would want to keep the custom wiring, and not have the game reconnect and mess up your cable, such as to a power switch

User avatar
eradicator
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2332
Joined: Tue Jul 12, 2016 9:03 am

Re: [0.16.50] Missing connection cable after replacement

Post by eradicator » Thu Jun 14, 2018 3:04 pm

Klonan wrote:This is not a bug,
I think he's saying that the bug is that on fast-replace the preview shows the cable. Not that the cable isn't placed.

Helfima
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 135
Joined: Tue Jun 28, 2016 11:40 am

Re: [0.16.50] Missing connection cable after replacement

Post by Helfima » Thu Jun 14, 2018 3:14 pm

It's not a custom wire layout in the initial situation there are no wire because the distance between the small pole and the pole is too big.
I mean when we replace pole we don't see the futur wrong wire. did you watch my clip? it's certainly more speaking than my English.

Edit:
eradicator wrote:
Klonan wrote:This is not a bug,
I think he's saying that the bug is that on fast-replace the preview shows the cable. Not that the cable isn't placed.
It s that thx

Post Reply

Return to “Not a bug”