Page 1 of 1
[MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Sat Aug 05, 2017 11:22 pm
by d3x0r
Forum support thread for updated
Junk Train
Originally
Goldsword44's JunkRails
Updated rails a little; original rails submitted to Goldsword were slightly too green when applied with factorio lighting.
Added junk train stops and junk signals which can only be applied to junk rails. (These are cheaper and earlier than original train stops)
Without
Train Speed LImiter junk rails are the same as normal rails, so the cheaper rails, stops and signals are somewhat of a cheat.
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Sun Aug 06, 2017 4:16 am
by MrGoodbits
I can't seem to get it to work. When I launch factorio with this plugin I get an error:
"Path _JunkTrain_/graphics/cargo-wagon.png does not match any enabled mod."
The old junk train has worked in the past.
Thanks!
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Sun Aug 06, 2017 4:42 am
by d3x0r
Fixed.
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Thu Mar 28, 2019 1:55 am
by Quazil
Any chance of an update for 0.17?
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Thu Mar 28, 2019 4:08 am
by d3x0r
Is possible
Gimme a few days to gear up to this... I haven't been in this for a bit.
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Fri Apr 05, 2019 4:41 am
by d3x0r
Did post an update; not very tested...
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Fri Apr 05, 2019 6:32 am
by Pi-C
From the mod's page:
Without Train Speed Limiter junk rails are the same as normal rails, so the cheaper rails, stops and signals are somewhat of a cheat.
Will you also update the other mod? I like the idea of very early trains, but don't want to cheat too much.
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Fri Apr 05, 2019 7:12 am
by d3x0r
Working on that one also; going to change the logic a little to use train.state...
But it's also got cross compatibility with other mods that's complicating things
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Fri Apr 05, 2019 9:45 am
by Pi-C
Nice to see you're working on it! When the other mod is ready, could you add an optional dependency on it to Junk Train? That way, we wouldn't miss that Train Speed Limiter has been released for 0.17.
Also, while I'm at it: The mod is called "Junk Train". The first research it makes accessible is "Junk Trains", but the next is called "Scrap train stops". Shouldn't it be "Junk train stops" for consistency? I think that should also apply to the products, so:
- "Scrap Rails" --> "Junk rails"
- "Scrap train stop" --> "Junk train stop"
- "Scrap rail signal" --> "Junk rail signal"
- "Scrap rail chain signal" --> "Junk rail chain signal"
By the way, "Junk Trains" should be "Junk trains", and "Scrap/Junk Rails" should be "Scrap/Junk rails" -- the convention seems to be that only the first word in the name of a research/product/intermediate product is capitalized. Not a big issue, really, but I think it's nice if everything fits. It's the difference between something quickly cobbled together (think of a big red leather patch on blue jeans) and something that really integrates (think of a patch the color/material of the pants where you don't even see the seams).
Re: [MOD 0.15] Junk Rails
Posted: Fri Apr 05, 2019 11:40 am
by d3x0r
All good comments