Have rso ignore specific resources

Replaces resource spawning system, so that the distances between resources are much bigger. Railway is needed then.

Moderators: Dark, orzelek

Post Reply
kingarthur
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1402
Joined: Sun Jun 15, 2014 11:39 am
Contact:

Have rso ignore specific resources

Post by kingarthur »

In a recent update to pypetroleumhanding I added 4 natural gas resources. Theyre not meant to be spawned normally but rso detects them on start and gives an error message about them. Is there a way to make it so rso will ignore those resources so people won't get that message and report a none issue.

orzelek
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 3853
Joined: Fri Apr 03, 2015 10:20 am
Contact:

Re: Have rso ignore specific resources

Post by orzelek »

I have a list inside RSO so I'd need to add them to it.
There is no external iterface to add to that list currently.

Also if I recall correctly they should not print a message if they have nil as autoplace.. I think.

orzelek
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 3853
Joined: Fri Apr 03, 2015 10:20 am
Contact:

Re: Have rso ignore specific resources

Post by orzelek »

I tried to download and instal PY Petroleum Handling and it greeted me with this error after restart:

Code: Select all

Mods to disable:Failed to load mods: Error in assignID: item with name 'titanium-plate' does not exist.

Source: rocket-silo (recipe).

Mods to be disabled:
• pycoalprocessing (1.7.8)
• pyfusionenergy (1.6.3)
• pypetroleumhandling (1.8.2)
It seems that something is missing in dependencies?

I've solved the dependencies by hand and will add the natural-gas-1 to 4 to ignored list in RSO to not show the warnings.

kingarthur
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1402
Joined: Sun Jun 15, 2014 11:39 am
Contact:

Re: Have rso ignore specific resources

Post by kingarthur »

Ah thats do to only have a soft dependacy on pyro and I shouldn't have added titanium plate directly to the recipe

Post Reply

Return to “Resource Spawner Overhaul”