Double railway track

Ideas, that are too old (too much things changed) or won't be implemented cause of some reasons or if there are obvious better suggestions.

Moderator: ickputzdirwech

Post Reply
WildeMax
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Wed Aug 26, 2020 6:15 pm
Contact:

Double railway track

Post by WildeMax »

TL;DR
Double railway track

What ?
Allows to build double railway track at same time.
Image Image
Why ?
Quick railway roads building...

User avatar
boskid
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1568
Joined: Thu Dec 14, 2017 6:56 pm
Contact:

Re: Double railway track

Post by boskid »

Nope. It is just complexity for complexity. At the time you have blueprints and construction robots you can place blueprint to have them build easily with any extra equipment around. Manually placing double railway would suggest it is intended way of building rails when single railways are quite good when having single train in some isolated cases. Also that approach would not allow placing curved rails so the rail planner would be useless and with no gap in between it would be forcing the right-hand-side signalling which is not forced by any means in vanilla.

WildeMax
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Wed Aug 26, 2020 6:15 pm
Contact:

Re: Double railway track

Post by WildeMax »

I encountered this in the early stages of the game. I had to deliver oil and iron ore at the same time. ;)

Post Reply

Return to “Outdated/Not implemented”