[Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

Bugs that we just recently fixed in our development version, and will get to you in the next release.
Post Reply
Extrien
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 11
Joined: Sat Jun 06, 2015 3:07 pm
Contact:

[Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

Post by Extrien » Sun Jun 09, 2019 4:41 am

Using AutoResearch, multiple of the same tech were added to the queue. upon coming to a completed tech, it would spend packs as normal

https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7287
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

Post by kovarex » Sat Jun 15, 2019 7:00 am

Rseding: I guess that this is about the lua interface allowing to queue a research that is already queued.

Bilka
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1861
Joined: Sat Aug 13, 2016 9:20 am
Contact:

Re: [Rseding91] [0.17.47] Completed techs can be researched if queued

Post by Bilka » Sat Jun 15, 2019 8:08 am

kovarex: No, it is not. I don't find it necessary to check that. It is about finishing Research A not removing the rest of Research A from the queue, something which did work for me when I added the lua interface for the queue.
I'm an admin over at https://wiki.factorio.com. Feel free to contact me if there's anything wrong (or right) with it.

Post Reply

Return to “Resolved for the next release”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users