[0.16.51] Train stop train summary - stations are mis-ordered

Post your bugs and problems so we can fix them.
Post Reply
BigTrains
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 16
Joined: Thu Oct 18, 2018 9:48 pm

[0.16.51] Train stop train summary - stations are mis-ordered

Post by BigTrains » Fri Oct 26, 2018 7:12 am

When clicking on a train stop, a dialog box pops up with information abut the stop. In this dialog, there is a section "trains with this stop". In that section, the list of stops under the map are in a different order from the stops in the train schedule.

User avatar
eradicator
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2604
Joined: Tue Jul 12, 2016 9:03 am

Re: [0.16.51] Train stop train summary - stations are mis-ordered

Post by eradicator » Fri Oct 26, 2018 8:28 am

Huh, interesting. They're not in a different order. But the list starts at a different station for some trains. So A>B>C>D might be shown as C>D>A>B.
Author of: Hand Crank Generator, Screenshot Hotkey 2.0
Mod support languages: 日本語, Deutsch, English

User avatar
TruePikachu
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 574
Joined: Sat Apr 09, 2016 8:39 pm

Re: [0.16.51] Train stop train summary - stations are mis-ordered

Post by TruePikachu » Sun Nov 18, 2018 5:48 am

Is the current destination listed at the top?

User avatar
eradicator
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2604
Joined: Tue Jul 12, 2016 9:03 am

Re: [0.16.51] Train stop train summary - stations are mis-ordered

Post by eradicator » Sun Nov 18, 2018 8:29 pm

No. There's no immediately obvious pattern.
Author of: Hand Crank Generator, Screenshot Hotkey 2.0
Mod support languages: 日本語, Deutsch, English

Post Reply

Return to “Bug Reports”