Waggon added to train = train -> manual mode

Post all other topics which do not belong to any other category.
Post Reply
Impatient
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 354
Joined: Sun Mar 20, 2016 2:51 am
Contact:

Waggon added to train = train -> manual mode

Post by Impatient » Fri Nov 01, 2019 6:59 pm

I just noticed, that adding or removing a waggon to an automated train sets it to manual. Is this intended?

User avatar
eradicator
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 3740
Joined: Tue Jul 12, 2016 9:03 am
Contact:

Re: Waggon added to train = train -> manual mode

Post by eradicator » Fri Nov 01, 2019 8:01 pm

Any changes to wagon configuration will set the train to manual mode. Including rotating locos, decoupling, destroying, etcpp.
Author of: Hand Crank Generator, Screenshot Hotkey 2.0
Mod support languages: 日本語, Deutsch, English
My code in the post above is dedicated to the public domain under CC0.

Impatient
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 354
Joined: Sun Mar 20, 2016 2:51 am
Contact:

Re: Waggon added to train = train -> manual mode

Post by Impatient » Sat Nov 02, 2019 2:38 am

ok thx :)

Post Reply

Return to “General discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]