moving Factories

Post all other topics which do not belong to any other category.
Post Reply
Oosty62
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Tue Sep 03, 2019 7:43 am
Contact:

moving Factories

Post by Oosty62 » Tue Sep 03, 2019 8:02 am

I am looking for a mod that Will move Factories instead of Creating new ones ie to Select the Factory and Move the to a new location with input and output inserters and Chests that are used to support the Factory.

pieterhulsen
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 18
Joined: Tue Dec 20, 2016 3:52 pm
Contact:

Re: moving Factories

Post by pieterhulsen » Tue Sep 03, 2019 9:43 am

Do you mean assemblers or factories made as a whole?

When you have acces to bots you can use the ''cut' function or blueprints.
Before that you can use blueprints to give an overview but you have to manually place the assemblers etc.
I can't help you with mods though, i simply don't know.

To mods: place this in the apropriate forum please :)

User avatar
Deadlock989
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1278
Joined: Fri Nov 06, 2015 7:41 pm
Contact:

Re: moving Factories

Post by Deadlock989 » Tue Sep 03, 2019 10:15 am

Oosty62 wrote:
Tue Sep 03, 2019 8:02 am
I am looking for a mod that Will move Factories instead of Creating new ones ie to Select the Factory and Move the to a new location with input and output inserters and Chests that are used to support the Factory.
Factorissimo 2.

Bring all the UPS.

Post Reply

Return to “General discussion”

Who is online

Users browsing this forum: therhodanist