[0.17.70] Transparent edges on belts at a certain zoom level

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
User avatar
Pankeko
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Sat Mar 09, 2019 9:19 pm
Contact:

[0.17.70] Transparent edges on belts at a certain zoom level

Post by Pankeko » Tue Oct 15, 2019 10:00 pm

I notice this small little issue that i think only I am having it
When i zoom at certain levels some weird transparent lines appear on the belt edges, mostly horizontally and circular belts.

no idea how to reproduce the conditions, it happens with or without mods.

i have a gtx 750 TI, i've updated the drivers and toyed around with pretty much every setting, using nvidia inspector, if i change the LOD Bias to -2.0000 the lines don't show up, but, a weird strobe effect happens on belts and items.
Attachments
427520_20191015145929_1.png
427520_20191015145929_1.png (2.13 MiB) Viewed 116 times
427520_20191015150036_1.png
might be hard to see, but theres a pixel thick gap between the circular belts
427520_20191015150036_1.png (2.15 MiB) Viewed 116 times
427520_20191014223140_1.png
427520_20191014223140_1.png (2.08 MiB) Viewed 116 times
Careful with Beef Brain :o

posila
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 4014
Joined: Thu Jun 11, 2015 1:35 pm
Contact:

Re: [0.17.70] Transparent edges on belts at a certain zoom level

Post by posila » Tue Oct 15, 2019 10:06 pm

Hello, this is known issue - it's problem with the sprites; curves and endings don't tile very well. I have not figure out what would be best way to solve it, yet.

It is not HW/driver problem.

User avatar
Pankeko
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Sat Mar 09, 2019 9:19 pm
Contact:

Re: [0.17.70] Transparent edges on belts at a certain zoom level

Post by Pankeko » Tue Oct 15, 2019 10:23 pm

posila wrote:
Tue Oct 15, 2019 10:06 pm
Hello, this is known issue - it's problem with the sprites; curves and endings don't tile very well. I have not figure out what would be best way to solve it, yet.

It is not HW/driver problem.
Oh alright, thanks for the clarification! :D
Careful with Beef Brain :o

Post Reply

Return to “Technical Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users