Difficulty error with latest experimental

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
Arnas1123123
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Tue Apr 19, 2016 6:43 pm
Contact:

Difficulty error with latest experimental

Post by Arnas1123123 » Tue Aug 06, 2019 7:03 pm

Hello,

im getting this error when i try to start a dedicated server on a root.

0.034 Running in headless mode
0.036 Loading mod core 0.0.0 (data.lua)
0.077 Loading mod base 0.17.62 (data.lua)
0.232 Loading mod base 0.17.62 (data-updates.lua)
0.321 Checksum for core: 4010759179 0.321 Checksum of base: 614826925
0.481 Difficulty normal: Technology prerequisite 'sulfur-processing' on 'advanced-electronics-2' is redundant as 'chemical-science-pack' already contains it in its prerequisite tree. 0.481 Difficulty normal: Technology prerequisite 'sulfur-processing' on 'uranium-processing' is redundant as 'chemical-science-pack' already contains it in its prerequisite tree.
0.481 Difficulty expensive: Technology prerequisite 'sulfur-processing' on 'advanced-electronics-2' is redundant as 'chemical-science-pack' already contains it in its prerequisite tree. 0.481 Difficulty expensive: Technology prerequisite 'sulfur-processing' on 'uranium-processing' is redundant as 'chemical-science-pack' already contains it in its prerequisite tree.
0.483 Verbose ModManager.cpp:471: Time to load mods: 0.448792

Have already created the server anew but still the same.
No Mods and no previous savegame on the server.
Server just crashes after the last message

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 5290
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm
Contact:

Re: Difficulty error with latest experimental

Post by Loewchen » Tue Aug 06, 2019 7:19 pm

Update the game and post the complete log if the issue persists.

Arnas1123123
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 6
Joined: Tue Apr 19, 2016 6:43 pm
Contact:

Re: Difficulty error with latest experimental

Post by Arnas1123123 » Tue Aug 06, 2019 7:43 pm

Oh didnt see there was an update.
Seems to work again now with the latest one.

Post Reply

Return to “Technical Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users