Problem with the Rocket Silo

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
Chaos234
Inserter
Inserter
Posts: 46
Joined: Sat Jun 27, 2015 10:45 pm
Contact:

Problem with the Rocket Silo

Post by Chaos234 »

Hey together,

I have no idea where to put in this problem since I think off that it is definitly a mod secific problem but I can't finde the mod which is causing the problem (if it isn't discussed here in another thread).
My problem is, that I place down the rocket silo and then it shows me the GUI to choose a recipe, like I have placed a fabric or smth. similar. But no selectable recipes ar shown so I am confused since
no other rocket silo is added through the used mods.

Screen: https://puu.sh/wHt2J.jpg
Map:
_autosave3.zip
(3.21 MiB) Downloaded 14 times
Mods (arround 420 MB): sry, but I got 413 error from nginx (must be reconfigured to accept a package with over 400 MB) so here is the modlist: https://hastebin.com/ilicuzitiy.json

I hope that more than two eye's are getting the proble solved, even if it is the creative mod which I use to look first througth what I have added to think about it to leave it in or to remove it so that I
have not to many mods or intermods problems. Hopefully the mod which is causing this problem can be found.

Cheers
Chaos234

deemer
Inserter
Inserter
Posts: 23
Joined: Wed Jun 24, 2015 4:01 am
Contact:

Re: Problem with the Rocket Silo

Post by deemer »

I had this happen today, with only a one mod active: Steinos' unlasting oil

Image

The issue happens when my personal roboport bots place the silo. But If I pick it up and place it again myself, the roboport works normally

Save Game (10 seconds before Rocket Silo completes crafting and gets placed by bots):
BadSilo.zip
(13.49 MiB) Downloaded 16 times

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 10307
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: Problem with the Rocket Silo

Post by Rseding91 »

Did you build the ghost of the roboport before you had the recipe unlocked? (did you import a blueprint with it before you had the recipe for it unlocked?)
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

ustolu
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Thu Jan 12, 2017 4:36 pm
Contact:

Re: Problem with the Rocket Silo

Post by ustolu »

I have the same problem with rocket silos. I built it manually.

daniel34
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 2757
Joined: Thu Dec 25, 2014 7:30 am
Contact:

Re: Problem with the Rocket Silo

Post by daniel34 »

ustolu wrote:I have the same problem with rocket silos. I built it manually.
What mods are you using? If possible upload them.

Ackos
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 92
Joined: Wed May 21, 2014 1:14 pm
Contact:

Re: Problem with the Rocket Silo

Post by Ackos »

Having the same problem, narrowed it down to

data.raw["rocket-silo"]["rocket-silo"].ingredient_count = 5

Vanilla apparently assigns the value to 3
Bobs mods assigns the value to 5
CMHmods apparently override bobs mods and assign a value of 4

I had to reassign the value to 5 in the CMHmod_0.15.2 and CMHmodbobendgame_0.15.2 to get my silos to work.

viewtopic.php?f=51&t=26053&hilit=cmhmod&start=80

Post Reply

Return to “Technical Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users