[v 1.1.60) Language keep changing

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
ADT Phantom
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 3
Joined: Tue Jun 21, 2022 9:01 pm
Contact:

[v 1.1.60) Language keep changing

Post by ADT Phantom »

I have 2 factorio installs via Steam on my work laptop and my home pc. My work laptop has a Dutch version of Windows, and my home pc an English version. If I set my language to English (on both), it will set the language back to Dutch automatically if I started Factorio on the Dutch Windows version and then later on the English version.

I prefer playing in English.

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 7452
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm
Contact:

Re: [v 1.1.60) Language keep changing

Post by Loewchen »

Have you tried setting the language in the games properties?

ADT Phantom
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 3
Joined: Tue Jun 21, 2022 9:01 pm
Contact:

Re: [v 1.1.60) Language keep changing

Post by ADT Phantom »

Yes, it doesn't matter if I change in the bottom right on the main page, or from the settings. Both times it will change to the system language when starting it on the other machine, it will stay correct if I don't change machine I play on.

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 7452
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm
Contact:

Re: [v 1.1.60) Language keep changing

Post by Loewchen »

That does not answer my question. Have you tried setting the language in steam in: right click on factorio > properties > language tab?

ADT Phantom
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 3
Joined: Tue Jun 21, 2022 9:01 pm
Contact:

Re: [v 1.1.60) Language keep changing

Post by ADT Phantom »

No, I haven't tried setting the language in Steam, I didn't know that was an option. I'll try.

Post Reply

Return to “Technical Help”