[1.1.50] Circuit Wire disconnects when in use

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
Boer_Niwde
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Tue Jan 04, 2022 6:39 pm
Contact:

[1.1.50] Circuit Wire disconnects when in use

Post by Boer_Niwde »

When I use a circuit wire to connect for example a power pole to a combinator, first I click the power pole and before I can click on the combinator, the circuit wire disconnects from my hand without an input from my keyboard or mouse. I would have expected that I am able to click on the combinator to connect the power pole and combinator together and have to press Q to stop connecting the circuit network together.

I tested with a input tester for ghost clicks from my keyboard and mouse and this doesn't seem to be the case.

Edit:
The problem is now resolved by clicking heavily while I was frustrate and it has now fixed itself for unknown reason. I keep the tread up for analyses.
Attachments
factorio-current.log
(341.86 KiB) Downloaded 21 times
Last edited by Boer_Niwde on Tue Jan 04, 2022 7:07 pm, edited 1 time in total.

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 7240
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm
Contact:

Re: [1.1.50] Circuit Wire disconnects when in use

Post by Loewchen »

You seem to be the only person to have this issue.

Post Reply

Return to “Technical Help”