Saved game won't load

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
Pushkarev.123456
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 10
Joined: Mon Jul 05, 2021 7:17 am
Contact:

Saved game won't load

Post by Pushkarev.123456 »

Saved game won't load

Tell me, please, does not load the previous save, even without mods. An error is displayed

And the Confirm button

How to be? Again ???? Tell!
https://cloud.mail.ru/public/A5EH/KcxGdjoqr
Attachments
M7G8xNChNhE.jpg
M7G8xNChNhE.jpg (562.17 KiB) Viewed 334 times
factorio-current.log
(61.16 KiB) Downloaded 29 times

azesmbog
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 191
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:05 pm
Contact:

Re: Saved game won't load

Post by azesmbog »

without mods it was completely loaded.
Disable problematic mods. Or all.
Vanilla - forever !!
Image

DarkShadow44
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 168
Joined: Thu Jun 01, 2017 12:05 pm
Contact:

Re: Saved game won't load

Post by DarkShadow44 »

azesmbog wrote:
Mon Dec 27, 2021 8:04 am
without mods it was completely loaded.
Disable problematic mods. Or all.
Vanilla - forever !!
Pushkarev.123456 wrote:
Sun Dec 26, 2021 12:27 pm
does not load the previous save, even without mods. An error is displayed
According to OP even without mods it doesn't work.

@OP
Are you sure you have enough free RAM? It's a huge map using 10GB, and it sounds like it can't get that memory.

azesmbog
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 191
Joined: Mon Jan 28, 2019 12:05 pm
Contact:

Re: Saved game won't load

Post by azesmbog »

Well, I have it loaded without mods and works)
True, this computer has 20GB of memory installed - but this is not a computer for Factorio either.
Indeed, I tried it on another computer with 12GB of memory - it did not boot there. Sadly :)
I understand that no one has 64GB of memory to run my map(vanilla!) :), but 32GB is definitely a must for any player in Factorio :) Especially with 100500 mods
upd:
I started the game again - factorio.exe takes only 9.4 GB - this is very, very little !! At the same time, the total occupied memory is 18GB - this is with 100 chrome windows open :)

Post Reply

Return to “Technical Help”