Prompt for a console command

Anything that prevents you play the game properly. Do you have issues with paying for the game, downloading it or properly running it on your computer? Let us know here.
Post Reply
TalRash
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 12
Joined: Tue Oct 13, 2020 11:23 am
Contact:

Prompt for a console command

Post by TalRash »

Hello. I need a console command to remove researched artillery range technology.

Hornwitser
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 163
Joined: Fri Oct 05, 2018 4:34 pm
Contact:

Re: Prompt for a console command

Post by Hornwitser »

You can do this with /editor by opening the technology screen while in editor mode.

User avatar
Silari
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 388
Joined: Sat Jan 27, 2018 10:04 pm
Contact:

Re: Prompt for a console command

Post by Silari »

Wiki has a list of a bunch of commonly needed commands, including how to unresearch something: https://wiki.factorio.com/Console#Unres ... chnologies

TalRash
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 12
Joined: Tue Oct 13, 2020 11:23 am
Contact:

Re: Prompt for a console command

Post by TalRash »

Thanx :) Working fine.

Post Reply

Return to “Technical Help”