[1.0.0] Crash while placing belt ghosts: EntityRenderer::prepareRow (intel)

Place for things which are bugs but we have no idea how to solve them. Things related to hardware, libraries, strange setups, etc.
Post Reply
Uxi
Inserter
Inserter
Posts: 20
Joined: Fri Jul 15, 2016 9:39 am
Contact:

[1.0.0] Crash while placing belt ghosts: EntityRenderer::prepareRow (intel)

Post by Uxi »

I was ghosting down belts (a lot of belts).
Attachments
factorio-dump-current.dmp
(802.83 KiB) Downloaded 5 times

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 6312
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm
Contact:

Re: [1.0.0] Crash while ghosting down belts or shortly there after

Post by Loewchen »

Post the log of the crash please, see my signature.

Uxi
Inserter
Inserter
Posts: 20
Joined: Fri Jul 15, 2016 9:39 am
Contact:

Re: [1.0.0] Crash while ghosting down belts or shortly there after

Post by Uxi »

Sorry, here it is.
Attachments
factorio-current.log
(15.34 KiB) Downloaded 8 times

Rseding91
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 11363
Joined: Wed Jun 11, 2014 5:23 am
Contact:

Re: [1.0.0] Crash while placing belt ghosts: EntityRenderer::prepareRow (intel)

Post by Rseding91 »

Thanks for the report. Based off where it crashed I'm going to say system instability and recommend you run some hardware tests (typically memory tests). If you're overclocking the CPU try disabling that.
If you want to get ahold of me I'm almost always on Discord.

Uxi
Inserter
Inserter
Posts: 20
Joined: Fri Jul 15, 2016 9:39 am
Contact:

Re: [1.0.0] Crash while placing belt ghosts: EntityRenderer::prepareRow (intel)

Post by Uxi »

Thanks for the feedback. I believe you're probably correct. The system is showings it's age.

Post Reply

Return to “1 / 0 magic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users