Science without Science packs?

Place to post guides, observations, things related to modding that are not mods themselves.
Post Reply
Semaphor
Inserter
Inserter
Posts: 27
Joined: Fri May 20, 2016 2:27 pm
Contact:

Science without Science packs?

Post by Semaphor » Wed Jan 31, 2018 1:51 am

I'm toying around with the idea of removing the need for science packs. I'd like the Lab to progress science forward using electricity only (and time). Is this possible or is the science pack requirement hard-coded in the game?

User avatar
impetus maximus
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1299
Joined: Sat Aug 20, 2016 10:07 pm
Contact:

Re: Science without Science packs?

Post by impetus maximus » Wed Jan 31, 2018 4:39 am

creative mode mod has a lab like that. it fills itself with lab packs.
doesn't require electricity. or maybe it generates it's own? dunno.

User avatar
steinio
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2173
Joined: Sat Mar 12, 2016 4:19 pm
Contact:

Re: Science without Science packs?

Post by steinio » Wed Jan 31, 2018 6:08 am

Image
Transport Belt Repair Man
My little mods: Link | My favourite mods: Bob's Mods | Angel's Mods | Yuoki Railway Core | EvoGUI | Logistic Train Network
Factorio Cheat Sheet by Denis Zholob

View unread Posts

Semaphor
Inserter
Inserter
Posts: 27
Joined: Fri May 20, 2016 2:27 pm
Contact:

Re: Science without Science packs?

Post by Semaphor » Wed Jan 31, 2018 7:15 pm

steinio wrote:You mean like this mod: https://mods.factorio.com/mod/timed_technology
This is perfect. I'll give it a go. Thanks.

Post Reply

Return to “Modding discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users