[1.1.30] Deconstruction planner with "Trees/rocks only" and tiles "Only" doesn't work

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
User avatar
ickputzdirwech
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 542
Joined: Sun May 07, 2017 10:16 am
Contact:

[1.1.30] Deconstruction planner with "Trees/rocks only" and tiles "Only" doesn't work

Post by ickputzdirwech »

A deconstruction planner that is set to "Trees/rocks only" and to "Only" tiles doesn't select anything. I would expect it to still select trees and rocks as it says in the tooltip of the drop down menu in the tiles tap "Only: entities are ignored unless the "Trees/rocks only" entity filter is selected."

Ideally you could configure the tiles completely independent from the entity filters but considering how it works now it would probably best if the tiles tab would be completely inaccessible if "Trees/rocks only" is selected.
Attachments
tiles tab.jpg
tiles tab.jpg (78.32 KiB) Viewed 304 times
Mods: Shortcuts for 1.1, ick's Sea Block, ick's vanilla tweaks
Tools: Atom language pack
Text quickly seems cold and unfriendly. Be careful how you write and interpret what others have written.
- A reminder for me and all who read what I write

User avatar
Klonan
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 4829
Joined: Sun Jan 11, 2015 2:09 pm
Contact:

Re: [1.1.30] Deconstruction planner with "Trees/rocks only" and tiles "Only" doesn't work

Post by Klonan »

Thanks for the report,

I have corrected the locale for the next release

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”