[0.12.00] power cables

Bugs that we were not able to reproduce, and/or are waiting for more detailed info.
Post Reply
bluegreenash
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 4
Joined: Thu Apr 30, 2015 1:53 pm
Contact:

[0.12.00] power cables

Post by bluegreenash »

hi, I was running 0.11.22 fine. on OS X Yosemite, update to 0.12.0 went ok and runs and I can play the game. However the graphics for the Power Lines running between power poles is messed up.. it appears to be centering on the pole being placed, rather than stretching between neighbouring power poles.

you can't see the power lines connecting correctly.

sillyfly
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1099
Joined: Sun May 04, 2014 11:29 am
Contact:

Re: [0.12.00] power cables

Post by sillyfly »

Are you graphics settings on low? If so, it could be the same as this:
https://forums.factorio.com/forum/vie ... 30&t=13520
(which should already be fixed for 0.12.1 ...)

bluegreenash
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 4
Joined: Thu Apr 30, 2015 1:53 pm
Contact:

Re: [0.12.00] power cables

Post by bluegreenash »

yup that's it exactly... ok looking for fix in 0.12.1 ok and also sorry for posting in wrong place......I was trying to avoid duplication

Post Reply

Return to “Pending”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users