Removing health bar

Place to get help with not working mods / modding interface.
Post Reply
Pi-C
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 937
Joined: Sun Oct 14, 2018 8:13 am
Contact:

Removing health bar

Post by Pi-C »

I use dummies based on the combat-bot prototype to mark fires. These dummies are usually hidden, but once they get damaged, the health bar pops up:
dummy-health.png
dummy-health.png (3.7 MiB) Viewed 123 times
Is there any way to get rid of it?
A good mod deserves a good changelog. Here's a tutorial (WIP) about Factorio's way too strict changelog syntax!

User avatar
Klonan
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 4604
Joined: Sun Jan 11, 2015 2:09 pm
Contact:

Re: Removing health bar

Post by Klonan »

AFAIK, and don't quote me on this,
the width is based on the selection box,
So if you give them a {{0,0}{0,0}} selection box, the health bar won't show

Pi-C
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 937
Joined: Sun Oct 14, 2018 8:13 am
Contact:

Re: Removing health bar

Post by Pi-C »

Klonan wrote:
Sun Nov 22, 2020 2:46 pm
AFAIK, and don't quote me on this,
the width is based on the selection box,
So if you give them a {{0,0}{0,0}} selection box, the health bar won't show
Thanks for the hint! This actually did the trick, and I will quote you on this. :-)
A good mod deserves a good changelog. Here's a tutorial (WIP) about Factorio's way too strict changelog syntax!

Post Reply

Return to “Modding help”

Who is online

Users browsing this forum: robot256