[SOLVED] Locomotive marker/widget on map

Place to get help with not working mods / modding interface.
Post Reply
Kamsta99
Inserter
Inserter
Posts: 26
Joined: Mon Jul 17, 2017 10:19 am
Contact:

[SOLVED] Locomotive marker/widget on map

Post by Kamsta99 »

I personalizing some mods for private use to feel vanilla as possible. I wondering how to make markers for modded train/wagons on map
Just like standard trains/wagons
Image
I searching with notepad++ factorio directory but not success

PS: Its a random screenshot from internet showing trains markers of trains waiting on station

I only find this in game exe ... LocomotiveMinimapWidget
Last edited by Kamsta99 on Thu Jan 31, 2019 7:19 pm, edited 1 time in total.

User avatar
steinio
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2338
Joined: Sat Mar 12, 2016 4:19 pm
Contact:

Re: Locomotive marker/widget on map

Post by steinio »

Hi,

the modded trains have probably set the

Code: Select all

not-on-map
flag.

https://wiki.factorio.com/Types/EntityP ... -on-map.22

Just remove it.

Cu, steinio.
Image
Transport Belt Repair Man
My little mods: Link | My favourite mods: Bob's Mods | Angel's Mods | Yuoki Railway Core | EvoGUI | Logistic Train Network
Factorio Cheat Sheet by Denis Zholob

View unread Posts

Kamsta99
Inserter
Inserter
Posts: 26
Joined: Mon Jul 17, 2017 10:19 am
Contact:

Re: Locomotive marker/widget on map

Post by Kamsta99 »

Thank for reply its true trains have not on map flag, i totally forgot about that. That shame for me because i removed that flag from mines :? and make mines on grid. Now i just thinking why Bob make this like that.

Post Reply

Return to “Modding help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users