[kovarex] [0.17.68] Locomotive GUI does not change size when scaling UI

Bugs that are actually features.
Post Reply
User avatar
LuziferSenpai
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 254
Joined: Tue Jul 08, 2014 10:06 am
Contact:

[kovarex] [0.17.68] Locomotive GUI does not change size when scaling UI

Post by LuziferSenpai » Sun Sep 15, 2019 4:21 pm

Hey,

I have currently a big Problem with the locomotive GUI.
4k 200Prozent UI Scaling
4k 150Prozent UI Scaling
4k 100Prozent UI Scaling

I would say, there is defently something wrong with the locomotibe GUI and could we pls get an Option to resize it? Its too big!

Greetz,

Luzifer
Coding is awesome!
Animes are love!
Factorio is life!

My MODs:
Click

Greetz,

Senpai

User avatar
Raiguard
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 100
Joined: Wed Dec 13, 2017 8:29 pm
Contact:

Re: [0.17.68] Locomotive GUI does not change size when scaling UI

Post by Raiguard » Sun Sep 15, 2019 8:05 pm

I don't think this is a bug so much as a GUI design issue, but I do essentially agree. I play Factorio in 4K at 100% scaling, and the train GUI is needlessly enormous.

Image
Don't forget, you're here forever.

kovarex
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 7424
Joined: Wed Feb 06, 2013 12:00 am
Contact:

Re: [kovarex] [0.17.68] Locomotive GUI does not change size when scaling UI

Post by kovarex » Tue Sep 17, 2019 2:30 pm

Not a bug, it is big on purpouse, so the map can be used and so the window won't have to change size when you add a lot of stations.

Post Reply

Return to “Not a bug”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users