[16.36] Personal bots not deconstructing

Bugs that are actually features.
Post Reply
XBBX
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 72
Joined: Wed Jan 07, 2015 4:30 pm
Contact:

[16.36] Personal bots not deconstructing

Post by XBBX »

Image
I deconstructed some belts on ground and bots left 1 belt not deconstructed for at least for 1-2 minutes
It happened second time just removing deconstruction request and deconstructing again works
I was standing in one place while reporting this and bots deconstructed belt
Bots and belts not moded
If it helps hare is save and mods
Edit: and log
Last edited by XBBX on Sat Apr 28, 2018 8:19 pm, edited 2 times in total.

Jap2.0
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 2333
Joined: Tue Jun 20, 2017 12:02 am
Contact:

Re: [16.36] Personal bots not deconstructing

Post by Jap2.0 »

Image:
Image

Do you have a log?
There are 10 types of people: those who get this joke and those who don't.

XBBX
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 72
Joined: Wed Jan 07, 2015 4:30 pm
Contact:

Re: [16.36] Personal bots not deconstructing

Post by XBBX »

Where i can find log? i use steam version
edit found it
log

Kyralessa
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 352
Joined: Thu Sep 29, 2016 5:58 pm
Contact:

Re: [16.36] Personal bots not deconstructing

Post by Kyralessa »

Do you have all your construction bots in your inventory?

What commonly happens is that you're on a train or driving a car somewhere, and a construction bot detaches to replace or repair something. Then it can't catch up again, so you end up with (say) 49 bots instead of 50.

Then you deconstruct something, and 1 out of every 50 items in your deconstruction just sits there, because it's being covered by the bot that ran out of power and hasn't caught back up to you yet.

XBBX
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 72
Joined: Wed Jan 07, 2015 4:30 pm
Contact:

Re: [16.36] Personal bots not deconstructing

Post by XBBX »

Can't tell if i had all bots at that moment but its possible 1 was missing if it will happen again i will check thx for tip

XBBX
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 72
Joined: Wed Jan 07, 2015 4:30 pm
Contact:

Re: [16.36] Personal bots not deconstructing

Post by XBBX »

Image
To add last one this time construction bots from roboport
Possibly because i ordered them to deconstruct over 4k belts around my base and i have 37 total logistics networks
Image
New save file more then 10 minutes after ordering deconstruction save file
Edit: now i am hitting my head to wall :D some places still don't have construction bots but still in screen shot above bots did some work waited like minute or so and then completed whats left

Post Reply

Return to “Not a bug”