pY HighTech Discussion

pyanodon's mods are here

Moderator: pyanodon

User avatar
pyanodon
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1819
Joined: Wed Apr 20, 2016 4:42 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by pyanodon »

The mod is ready! Go and grab a copy!

Its recommended to star a fresh new game :D
pY Coal processing mod
Discord: Pyanodon #5791

kingarthur
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1333
Joined: Sun Jun 15, 2014 11:39 am
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by kingarthur »

im getting an error that says entity/pulp-mill/shadow.png is to big to load
error
error
20180401184804_1.jpg (51.92 KiB) Viewed 2010 times

Arduin
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 9
Joined: Tue Feb 23, 2016 5:31 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by Arduin »

as a quick fix, just resize the png file until an official fix is out (dont forget to keep the ratio)

User avatar
pyanodon
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1819
Joined: Wed Apr 20, 2016 4:42 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by pyanodon »

weird....here is loading normal. But will check it out
pY Coal processing mod
Discord: Pyanodon #5791

rx7325
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Wed Mar 07, 2018 7:22 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by rx7325 »

You can also increase the sprite resolution graphics setting to prevent the sprite loading error.

kingarthur
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1333
Joined: Sun Jun 15, 2014 11:39 am
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by kingarthur »

ok so by setting sprite res in graphics options to high it will load without an error

rx7325
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Wed Mar 07, 2018 7:22 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by rx7325 »

Maybe FNEI misses something, but I can't find how to craft the first PCB factory.
According to FNEI only the PCB factory can produce PCS1-s, but crafting the PCB also costs PCS1 through the inserters?
Edit: I'm using bob-s modpack and bio industries too.

User avatar
pyanodon
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1819
Joined: Wed Apr 20, 2016 4:42 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by pyanodon »

rx7325 wrote:Maybe FNEI misses something, but I can't find how to craft the first PCB factory.
According to FNEI only the PCB factory can produce PCS1-s, but crafting the PCB also costs PCS1 through the inserters?

Thats a serious dead lock...will be fixed in the next release.
pY Coal processing mod
Discord: Pyanodon #5791

donoya
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 112
Joined: Thu Dec 04, 2014 10:55 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by donoya »

Yay! It's out!
pyanodon wrote:
rx7325 wrote:Maybe FNEI misses something, but I can't find how to craft the first PCB factory.
According to FNEI only the PCB factory can produce PCS1-s, but crafting the PCB also costs PCS1 through the inserters?

Thats a serious dead lock...will be fixed in the next release.
But... I think I'll have to wait to actually get into it.

User avatar
pyanodon
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1819
Joined: Wed Apr 20, 2016 4:42 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by pyanodon »

mod updated...should load now.
pY Coal processing mod
Discord: Pyanodon #5791

Squingy
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 18
Joined: Thu Jan 04, 2018 11:25 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by Squingy »

Okay here is the error message I'm getting

Failed to load mods:__pyhightech __/stdlib/data/recipe. Lua:207:bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)

Mods to be disabled :
[] pyhightech


EDIT : I haven't tried the new version yet, I'll do that now.

Nexela
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1821
Joined: Wed May 25, 2016 11:09 am
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by Nexela »

Squingy wrote:Okay here is the error message I'm getting

Failed to load mods:__pyhightech __/stdlib/data/recipe. Lua:207:bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)

Mods to be disabled :
[] pyhightech


EDIT : I haven't tried the new version yet, I'll do that now.
Please upload your factorio-current.log file

Squingy
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 18
Joined: Thu Jan 04, 2018 11:25 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by Squingy »

Here is the log file.
Attachments
factorio-current.log
(75.28 KiB) Downloaded 16 times

donoya
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 112
Joined: Thu Dec 04, 2014 10:55 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by donoya »

Hey, I found another progression block in the previous version (I decided I'd just see what else there was that might need fixed while I waited for the new update). The vacuum pump needs steel, which you can't get without research, but research labs require the substrate, which requires vacuum. Not sure if this was part of the new update yet, but I thought I'd let you know since I didn't see it mentioned.

User avatar
pyanodon
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1819
Joined: Wed Apr 20, 2016 4:42 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by pyanodon »

donoya wrote:Hey, I found another progression block in the previous version (I decided I'd just see what else there was that might need fixed while I waited for the new update). The vacuum pump needs steel, which you can't get without research, but research labs require the substrate, which requires vacuum. Not sure if this was part of the new update yet, but I thought I'd let you know since I didn't see it mentioned.
Right, you must be running with bobs plus all py suite. There´s another recipe for the substrate not using vacuum. ITs extremely slow, but will work for starting games. Similar of the early recipe for circuit 1
pY Coal processing mod
Discord: Pyanodon #5791

Arduin
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 9
Joined: Tue Feb 23, 2016 5:31 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by Arduin »

Edit: Scratch what I wrote below. Just realized that you answered my question one post above *whuuuuuuups* :D


Currently there seem to be two different recipes for the pcb1. Is that intentional? Since the second one seems to be a "shortcut".

Image

chrisdec
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 211
Joined: Fri May 27, 2016 7:50 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by chrisdec »

i have asked orzelek to update his rso mod ;)

User avatar
pyanodon
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1819
Joined: Wed Apr 20, 2016 4:42 pm
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by pyanodon »

chrisdec wrote:i have asked orzelek to update his rso mod ;)

Thank you bud!!
pY Coal processing mod
Discord: Pyanodon #5791

Darathy
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Mon Apr 02, 2018 11:34 am
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by Darathy »

Hello ,since updating i cant place Niobium mine? is it a bug or must i find some special location to place it?

kingarthur
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1333
Joined: Sun Jun 15, 2014 11:39 am
Contact:

Re: pY HighTech Discussion

Post by kingarthur »

Darathy wrote:Hello ,since updating i cant place Niobium mine? is it a bug or must i find some special location to place it?
there are ore patches for niobium now. got to place mine on the ore just like a normal mine

Post Reply

Return to “PyMods”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users