Geothermal - A clean, but powerful power source all day long

All mods from Reika

Moderator: Reika

Pi-C
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 779
Joined: Sun Oct 14, 2018 8:13 am
Contact:

Re: Geothermal - A clean, but powerful power source all day long

Post by Pi-C »

Hi, Reika!
I've got this crash on loading the game:

Code: Select all

 109.642 Mods to disable:Failed to load mods: Error while running setup for entity prototype "geothermal-heat-exchanger" (assembling-machine): Invalid fluid pipe connections: connections must all be at least 1 tile distance from each other.
assembling-machine fluidbox 2 connection 1 ends up being the same tile as assembling-machine fluidbox 2 connection 2.

Mods to be disabled:
• Geothermal (1.18.5)
• assembler-pipe-passthrough (0.1.16)
Would you mind blacklisting the geothermal-heat-exchanger with assembler-pipe-passthrough? You'd only have to add this line to data-updates.lua:

Code: Select all

appmod.blacklist['geothermal-heat-exchanger'] = true
I can confirm that the game will load successfully after that change. Haven't tested in the game yet (running the game on another computer and forwarding the display via ssh is way too slow), but as it worked for other mods before, I suppose it will work for your mod as well.
A good mod deserves a good changelog. Here's a tutorial (WIP) about Factorio's way too strict changelog syntax!

Malidictus
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Jan 18, 2020 11:24 pm
Contact:

Re: Geothermal - A clean, but powerful power source all day long

Post by Malidictus »

Random-seeming question, but - how does this mod work with existing campaigns? If I already have a map that's been generated and explored to some extent, THEN add this mod... Will Thermal patches turn up anywhere?

User avatar
Reika
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 525
Joined: Tue May 19, 2015 1:56 am
Contact:

Re: Geothermal - A clean, but powerful power source all day long

Post by Reika »

Malidictus wrote:
Mon Jun 29, 2020 3:01 pm
Random-seeming question, but - how does this mod work with existing campaigns? If I already have a map that's been generated and explored to some extent, THEN add this mod... Will Thermal patches turn up anywhere?
You will need to generate new chunks; I never added retrogen capability.
Image

Malidictus
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Jan 18, 2020 11:24 pm
Contact:

Re: Geothermal - A clean, but powerful power source all day long

Post by Malidictus »

Reika wrote:
Tue Jun 30, 2020 5:35 am
You will need to generate new chunks; I never added retrogen capability.
So just exploring the map further has the potential to reveal geothermal patches? I wasn't expecting them to show up under my existing structures, of course :) Just wondering if I need to start a brand new game, or just expanding father from my currently explored map could generate those patches.

Post Reply

Return to “Reika's Mods”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users