train not stoping at station

Adds new train stops forming a highly configurable logistic network.

Moderator: Optera

Post Reply
trampek
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Sat Mar 28, 2020 2:30 pm
Contact:

train not stoping at station

Post by trampek »

as in topic train just doesnt stop at station , it get its order normally then drive to station but doesnt stop there and go back to depot then get order again
i use 2 way trains so when it is for that brief moment at station it tries to load but train just drive away
order looks perfectly fine to me , it just doesnt stop , only wierd thing i see is that temporary station on train schedule sometimes get "and passanger present" condition but i dont think that matter
tried diffrent stations diffrent depots all same
when i remove temporary station from ltn generated order it works but cant do that all time ofc

trampek
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Sat Mar 28, 2020 2:30 pm
Contact:

Re: train not stoping at station

Post by trampek »

here is my log file
when i turn detailed messages in game info says order is ok train left depot and then nothing when it gets in and out station and next is "train arrived at depot" so it all resets
Attachments
factorio-current.log
(748.98 KiB) Downloaded 9 times

trampek
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Sat Mar 28, 2020 2:30 pm
Contact:

Re: train not stoping at station

Post by trampek »

at new day it started working somehow
i did restart game before too and tried diffrent saves, now i only reboot comp and slept
2 mods did update tho before i started today - minime more accurate player size compared to vehicles and Bob's Functions Library mod dunno if that matter

anyway for me problem solved

User avatar
ssilk
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 11151
Joined: Tue Apr 16, 2013 10:35 pm
Contact:

Re: train not stoping at station

Post by ssilk »

Can you post a picture of that station and/or the whole map?
Cool suggestion: Eatable MOUSE-pointers.
Have you used the Advanced Search today?
Need help, question? FAQ - Wiki - Forum help
I still like small signatures...

trampek
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 7
Joined: Sat Mar 28, 2020 2:30 pm
Contact:

Re: train not stoping at station

Post by trampek »

sorry i saw it too late it was early game and i restarted on new map and didnt keep save

but i tried many stations back then, even tried putting stop a little bit closer or further and it didnt help and restarting game didnt help too and next day when i turn comp on again it all magically worked without any further changes just loaded same save

mrvn
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 4105
Joined: Mon Sep 05, 2016 9:10 am
Contact:

Re: train not stoping at station

Post by mrvn »

Do you have any mod installed that changes the default conditions for temporary stops? Maybe that alters the LTN schedules too.

Post Reply

Return to “Logistic Train Network”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users