Control Drone Ration with single "Logic Gate" (Combinator Free!)

This board is to show, discuss and archive useful combinator- and logic-creations.
Smart triggering, counters and sensors, useful circuitry, switching as an art :), computers.
Please provide if possible always a blueprint of your creation.
User avatar
darkminaz
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 71
Joined: Mon Aug 04, 2014 6:23 pm
Contact:

Re: Control Drone Ration with single "Logic Gate"

Post by darkminaz » Fri Aug 22, 2014 7:41 am

well it's a simple "if" request.
sadly we just can't access all the int and floats directly :/
if "currentAvaliableRobots" > 100 then create MOARROBOTSLOL

4 years of it school so yeah, guilty as charged :D
(even if i know work in webdesign since it pays way better in the little place i moved to :P)

Maybe they add some sort of logcistic center hub (for a lot of resources/research) with slots to access some of those data.
the kinda "code your own logistic network". Guess a man can still dream :D


E: i think you did missunderstand my setup, sadly i deleted it again. (mostly the same as yours just with 2-3 fast inserters less)
Every single factory in my setup got a limit and i got almost everything that i use to build on "standby". So i can just create blueprints and let the bots do the rest :D

User avatar
DerivePi
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 504
Joined: Thu May 29, 2014 4:51 pm
Contact:

Re: Control Drone Ration with single "Logic Gate"

Post by DerivePi » Fri Aug 22, 2014 10:39 am

darkminaz wrote:well it's a simple "if" request.
sadly we just can't access all the int and floats directly
Have a look at this thread https://forums.factorio.com/forum/vie ... 6&start=10

http://i.imgur.com/0lMrLFE.jpg

User avatar
darkminaz
Long Handed Inserter
Long Handed Inserter
Posts: 71
Joined: Mon Aug 04, 2014 6:23 pm
Contact:

Re: Control Drone Ration with single "Logic Gate"

Post by darkminaz » Fri Aug 22, 2014 11:05 am

something around that :P but maybe a bit more "userfriendly" to not push the limits of how hard the game is ..
or well .. wtf am i even talking about, make it hard and teach people stuff. LEARN PUNY HUMANS :D

my thought was more like
switch( BotNumberActive )
{
case 'LowActiveBots" : printf( "Do you even lift brah? /n" );
break;
case 'HighActiveBots' : printf( "EVERYTHING IS AWESOME WHEN UR PART OF A TEAM /n" );
break;
case 'LowBuilderBots' : printf( "Sir, can i help you build a city? /n" );
break;
default : printf( "You got enough bots /n" );
break;
}

but i'm happy with anything that lets me create my "OWN" logistic network. Cables would still not let me control the important stats but would maybe add some options :D

Post Reply

Return to “Combinator Creations”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users