[MOD 0.15] Greenhouse with modules 0.15.0

Topics and discussion about specific mods
Post Reply
User avatar
Ragnaman
Inserter
Inserter
Posts: 45
Joined: Sun Apr 10, 2016 10:06 pm
Contact:

[MOD 0.15] Greenhouse with modules 0.15.0

Post by Ragnaman » Mon Apr 11, 2016 2:39 am

Type: Mod
Name: Greenhouses with modules
Description: Modified version of Greenhouse (mod by SpeedDaemon in this thread: viewtopic.php?f=93&t=13909)
License: Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0
Version: 0.15.0
Release: 2017-06-07
Tested-With-Factorio-Version: 0.15.0
Category: (SimpleExtension)
Tags: Greenhouse, wood
Download-Url:
greenhouse-with-modules_0.15.0.zip
(662.76 KiB) Downloaded 76 times

Compatability
Translations
Long description
Pictures
Version history
Thanks
License
Last edited by Ragnaman on Tue Jun 06, 2017 10:20 pm, edited 30 times in total.
|
| Mods: Greenhouse with modules
| Hobby artist (CAD) | Hobby coder | Sr. Software Engineer | Unemployed
|

seronis
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 225
Joined: Fri Mar 04, 2016 8:04 pm
Contact:

Re: [MOD 0.12.x] Greenhouse with modules 0.1.0

Post by seronis » Mon Apr 11, 2016 3:29 am

Pollution added? You mean pollution scrubbing added? Because growing vegetation would consume pollution not create it.

User avatar
Ragnaman
Inserter
Inserter
Posts: 45
Joined: Sun Apr 10, 2016 10:06 pm
Contact:

Re: [MOD 0.12.x] Greenhouse with modules 0.1.0

Post by Ragnaman » Mon Apr 11, 2016 11:13 am

reasoning:
constant 100kW drain of greenhouse (even when not producing anything) was bothersome;
that got removed, pollution was put in place to even things out;
heavy energy usage and thus pollution is generated only when greenhouse is actively "growing wood" (there is a very minor energy drain to keep machine running in "maintenance mode");

Growing "green" plants with high power UV lights and whatnot produces heat pollution a plenty - if you are looking for realism factors.
|
| Mods: Greenhouse with modules
| Hobby artist (CAD) | Hobby coder | Sr. Software Engineer | Unemployed
|

User avatar
Ragnaman
Inserter
Inserter
Posts: 45
Joined: Sun Apr 10, 2016 10:06 pm
Contact:

Re: [MOD 0.12.x] Greenhouse with modules 0.1.0

Post by Ragnaman » Mon Apr 11, 2016 12:38 pm

Did some more tests today, found out modules cant be put in module slots.
Working on fix.
edit: found the issue, 0.1.1 should be up in 20min

Fix: in the OP (viewtopic.php?f=93&t=23468&p=147353#p147194 0.1.1)
|
| Mods: Greenhouse with modules
| Hobby artist (CAD) | Hobby coder | Sr. Software Engineer | Unemployed
|

Deathawaits
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 11
Joined: Mon Apr 25, 2016 1:48 am
Contact:

Re: [MOD 0.12.x] Greenhouse with modules 0.1.1

Post by Deathawaits » Mon Apr 25, 2016 2:01 am

hello, i wanted to ask, if its possible to create the trees needed for dytech?

User avatar
Ragnaman
Inserter
Inserter
Posts: 45
Joined: Sun Apr 10, 2016 10:06 pm
Contact:

Re: [MOD 0.12.x] Greenhouse with modules 0.1.1

Post by Ragnaman » Tue Apr 26, 2016 10:28 pm

Hi,
Never used Dytech, but it should be possible.

I'll take a look at Dytech in a few days to see what kind of trees it has.
|
| Mods: Greenhouse with modules
| Hobby artist (CAD) | Hobby coder | Sr. Software Engineer | Unemployed
|

User avatar
Ragnaman
Inserter
Inserter
Posts: 45
Joined: Sun Apr 10, 2016 10:06 pm
Contact:

Re: [MOD 0.12.x] Greenhouse with modules 0.1.1

Post by Ragnaman » Sat Dec 17, 2016 12:56 am

Apologies for the lack of activity, I am looking to reserve time this weekend to work on migrating this mod to 0.14

Updated, compatible with 0.14
|
| Mods: Greenhouse with modules
| Hobby artist (CAD) | Hobby coder | Sr. Software Engineer | Unemployed
|

User avatar
Ragnaman
Inserter
Inserter
Posts: 45
Joined: Sun Apr 10, 2016 10:06 pm
Contact:

Re: [MOD 0.14.x] Greenhouse with modules 0.1.2

Post by Ragnaman » Tue Jun 06, 2017 9:50 pm

Updated for 0.15.0

Productivity modules will not work any more.
I have to check what has changed in 0.15.0 to make them work for intermediates, but I doubt anyone would want to use prod modules on these.

Unfortunately I can't put my own mod on https://mods.factorio.com , because someone else uploaded my mod there.
|
| Mods: Greenhouse with modules
| Hobby artist (CAD) | Hobby coder | Sr. Software Engineer | Unemployed
|

User avatar
Ragnaman
Inserter
Inserter
Posts: 45
Joined: Sun Apr 10, 2016 10:06 pm
Contact:

Re: [MOD 0.15] Greenhouse with modules 0.15.0

Post by Ragnaman » Sat Jun 10, 2017 2:18 pm

I've uploaded the mod to https://mods.factorio.com/
It has a slightly different name, but that is all.
|
| Mods: Greenhouse with modules
| Hobby artist (CAD) | Hobby coder | Sr. Software Engineer | Unemployed
|

Post Reply

Return to “Mods”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users