[posila] [0.16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post Reply
Atria
Inserter
Inserter
Posts: 48
Joined: Sat Jul 09, 2016 10:25 am

[posila] [0.16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post by Atria » Thu Dec 14, 2017 11:25 am

Shadows of wires of circuit connections don't align with shadows of circuit connectors (bottom chests in second image). Shadows of two seperate wires connected to one entity don't even connect at single point (power pole in second image).

Imgur album of examples

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 4674
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm

Re: [16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post by Loewchen » Thu Dec 14, 2017 11:31 am

Post your log please, in case this can not be reproduced.

Atria
Inserter
Inserter
Posts: 48
Joined: Sat Jul 09, 2016 10:25 am

Re: [16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post by Atria » Thu Dec 14, 2017 11:40 am

Upst, sorry. There it is.
Attachments
factorio-current.log
(8.35 KiB) Downloaded 23 times

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 4674
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm

Re: [16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post by Loewchen » Thu Dec 14, 2017 11:50 am

I am not able to reproduce this with: Graphics quality: normal

Atria
Inserter
Inserter
Posts: 48
Joined: Sat Jul 09, 2016 10:25 am

Re: [16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post by Atria » Thu Dec 14, 2017 2:08 pm

Loewchen wrote:I am not able to reproduce this with: Graphics quality: normal
I tested normal vs high sprite resolution.
On normal the problem is less noticible, but it's still there (power pole ok, chest wires still bit disconnected).
On high resolution the problem is still the same.

Difference shown in attachements.
Attachments
4.png
high sprite resolution
4.png (557.71 KiB) Viewed 725 times
5.png
normal sprite resolution
5.png (184.33 KiB) Viewed 725 times

User avatar
lovely_santa
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 101
Joined: Sat Feb 18, 2017 9:41 pm

Re: [posila] [0.16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post by lovely_santa » Wed May 30, 2018 11:48 am

Bilka suggested to add this info while i was modding a constant combinator entity (locked in north orientation)...
lovely_santa wrote: @Bilka is this a bug? When the wire distance gets longer, the shadow of the wires moves up a bit?
unknown[1].png
unknown[1].png (1.38 MiB) Viewed 331 times
(the upper one i used as reference, the shadow is correct, and then with the 2 underneath its moving up)
well its concistent over all distances
unknown[1].png
unknown[1].png (724.69 KiB) Viewed 331 times
except the 1 space and the one near:
unknown[1].png
unknown[1].png (1.27 MiB) Viewed 331 times
bot are each shifted up by 0.1 and and 0.2 respectivly
same on vanilla constant combinators FYI

Also, i've noticed that the wire actualy don't reach to the connection point but starts 1 pixel next to it (in HQ graphics). Resulting in 2 pixels space between 2 wires
kind regards,
lovely_santa

User avatar
Optera
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 1706
Joined: Sat Jun 11, 2016 6:41 am

Re: [posila] [0.16.1] Circuit wire shadows are offset from connector

Post by Optera » Tue Dec 04, 2018 9:50 am

Shadows of constant combinators are vertically misaligned too.
2018-12-04-10-48-24-8251636.png
2018-12-04-10-48-24-8251636.png (88.58 KiB) Viewed 84 times
My Mods:

Post Reply

Return to “Assigned”