Is directly overlapped ore supposed to be possible?

Don't know how to use a machine? Looking for efficient setups? Stuck in a mission?
Post Reply
Plawerth
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 113
Joined: Thu Mar 02, 2017 12:57 am
Contact:

Is directly overlapped ore supposed to be possible?

Post by Plawerth »

Is this normal or a bug? Version 1.1.34

Mewmew's Comfy Factorio, vanilla softmod scenario, Fish Defender

I've got about 11,000 game hours in steam and I ain't never seen such a thing before.

Image

Image

User avatar
DaveMcW
Smart Inserter
Smart Inserter
Posts: 3403
Joined: Tue May 13, 2014 11:06 am
Contact:

Re: Is directly overlapped ore supposed to be possible?

Post by DaveMcW »

It's definitely because of the mod.

User avatar
NotRexButCaesar
Filter Inserter
Filter Inserter
Posts: 975
Joined: Sun Feb 16, 2020 12:47 am
Contact:

Re: Is directly overlapped ore supposed to be possible?

Post by NotRexButCaesar »

Overlapped ore can also be created in the editor mode, so I think that this is intended.
Sarcasm and insults are generally neither helpful nor appreciated.

Post Reply

Return to “Gameplay Help”