pollution error

Don't know how to use a machine? Looking for efficient setups? Stuck in a mission?
Post Reply
ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

pollution error

Post by ExDay »

good day, I have a problem with pollution, to be precise, factories have too little exhaust, as a result of the maximum exhaust of 30 units per minute, help me figure out the problem. There are a fairly large number of mods, but there are no buttons for adjustments in the settings anywhere, I also did not find anything like this in the game files, such a problem arose probably after switching to version 1.0 :cry: :cry:

starlinvf
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 145
Joined: Sat Dec 14, 2019 6:28 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by starlinvf »

what exactly are you trying to make happen?

ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by ExDay »

in general, I tried to find a line by the pollution coefficient, but as I understood this does not exist, so I decided to write in support

Beamup
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 13
Joined: Tue Jan 14, 2020 9:30 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by Beamup »

Sounds like you're asking a question about the details of some mod, since there's no concept of "exhaust" in vanilla. So you're going to need to specify which mod you're talking about, just for starters.

Either that, or you're using very unusual terminology (possibly translation?) and need to explain what you mean.

ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by ExDay »

there are any guesses or maybe you know where to look at the settings for pollution, I want to return the native settings with pollution, 30 units is too little, the cloud does not even go beyond the base

ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by ExDay »

yes, unfortunately, I know English very badly, and I use Google translator, I mean that the maximum amount of pollution in my base with a power consumption of 0.5 gigawatts is only 30 units, which is extremely small, I want to figure out what is the reason for such small emissions

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 6862
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by Loewchen »

Post your save file.

ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by ExDay »

here is the preservation
Attachments
WARKA.zip
(28.04 MiB) Downloaded 16 times

ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by ExDay »

are you stuck in the game there?)

ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by ExDay »

Loewchen wrote:
Wed Mar 03, 2021 2:45 pm
Post your save file.
no one answered me about my problem, I sent the save

Loewchen
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 6862
Joined: Wed Jan 07, 2015 5:53 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by Loewchen »

My best guess is, that the pollution absorption of the tiles is very high.

ExDay
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 8
Joined: Sat Feb 27, 2021 7:41 pm
Contact:

Re: pollution error

Post by ExDay »

Loewchen wrote:
Sat Apr 03, 2021 2:15 pm
My best guess is, that the pollution absorption of the tiles is very high.
Let's say how then to reduce this absorption?

Post Reply

Return to “Gameplay Help”