express splitter sill need normal transport belts??.

Don't know how to use a machine? Looking for efficient setups? Stuck in a mission?
Locked
iosman123
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 1
Joined: Tue Oct 22, 2019 2:40 pm

express splitter sill need normal transport belts??.

Post by iosman123 »

Hello,

am i missing something or why does the express splitter still needs normal belts instead of express belts?

thanks
iosman

(boskid): this was spambot, someone approved this post. It is exact copy of 1121. Author is now banned after 2 other spambot incidents

Cribbit
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 193
Joined: Mon Oct 09, 2017 9:35 pm
Contact:

Re: express splitter sill need normal transport belts??.

Post by Cribbit »

iosman123 wrote:
Tue Oct 22, 2019 2:42 pm
Hello,

am i missing something or why does the express splitter still needs normal belts instead of express belts?

thanks
iosman
Do you have screenshots of what you're seeing?

Koub
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 5256
Joined: Fri May 30, 2014 8:54 am
Contact:

Re: express splitter sill need normal transport belts??.

Post by Koub »

https://wiki.factorio.com/Express_splitter
Shouldn't. Are you playing 0.17.69+, of 0.16.51 ? And also vanilla, or modded ?
Koub - Please consider English is not my native language.

Wisey
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 15
Joined: Fri Nov 04, 2016 9:28 pm
Contact:

Re: express splitter sill need normal transport belts??.

Post by Wisey »

Because the normal belts are used to make a normal splitter which is then upgraded to a fast splitter which is further upgraded to a express splitter.

Locked

Return to “Gameplay Help”

Who is online

Users browsing this forum: Ezarkal