Underground belts overlay?

Don't know how to use a machine? Looking for efficient setups? Stuck in a mission?
Post Reply
User avatar
yosraz
Burner Inserter
Burner Inserter
Posts: 13
Joined: Sun Nov 07, 2021 12:04 pm
Contact:

Underground belts overlay?

Post by yosraz »

I am not sure if this is the right forum to ask this question. Is there a underground belt overlay so I can see them?

Thanks!
The factory must grow...

posila
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 5112
Joined: Thu Jun 11, 2015 1:35 pm
Contact:

Re: Underground belts overlay?

Post by posila »

There is not

SoShootMe
Fast Inserter
Fast Inserter
Posts: 233
Joined: Mon Aug 03, 2020 4:16 pm
Contact:

Re: Underground belts overlay?

Post by SoShootMe »

There is an overlay when you are holding a blueprint, so for a temporary view you can copy a part of your factory and align it with its actual position.

Maybe worth making a suggestion to eg add an alt-mode option; I'm not sure it's massively useful but it looks like it wouldn't be a massive task to add either.

Post Reply

Return to “Gameplay Help”