[0.18.0] Error when Loading Building Prototypes (Value must be bool in property tree at ROOT.multiplayer-compatible)

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
asmerian
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 3
Joined: Thu Jan 23, 2020 5:35 am
Contact:

[0.18.0] Error when Loading Building Prototypes (Value must be bool in property tree at ROOT.multiplayer-compatible)

Post by asmerian »

Running Linux Client and when Building prototypes starts to run after opening the program the error:

Value must be bool in property tree at ROOT.multiplayer-compatible
Attachments
factorio-current.log
(2.27 KiB) Downloaded 9 times

User avatar
Klonan
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 4127
Joined: Sun Jan 11, 2015 2:09 pm
Contact:

Re: [0.18] Error when Loading Building Prototypes (Value must be bool in property tree at ROOT.multiplayer-compatible)

Post by Klonan »

Do you have any custom campaigns or scenarios in your directory?

asmerian
Manual Inserter
Manual Inserter
Posts: 3
Joined: Thu Jan 23, 2020 5:35 am
Contact:

Re: [0.18] Error when Loading Building Prototypes (Value must be bool in property tree at ROOT.multiplayer-compatible)

Post by asmerian »

No custom campaigns or scenarios, I also deleted all the mods from the mod directory.

Twinsen
Factorio Staff
Factorio Staff
Posts: 1095
Joined: Tue Sep 23, 2014 7:10 am
Contact:

Re: [0.18] Error when Loading Building Prototypes (Value must be bool in property tree at ROOT.multiplayer-compatible)

Post by Twinsen »

Steam sometimes doesn't delete old files, so you most probably have some leftover campaigns.

delete everything in /home/asmerian/.local/share/Steam/steamapps/common/Factorio, then check file integrity in Steam.


Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users