Page 1 of 1

[0.17.8] Techtree clickable area is incomplete

Posted: Thu Mar 07, 2019 11:27 pm
by Zaflis
The image should explain it. I drew red rectangles where if i click, it opens techtree. So even between the tech name and the progress bar there is empty area where click doesn't do anything. Of course pressing T will also open it.

Optionally to investigate, it doesn't include any visual indicating that the area is clickable at all. All buttons, sliders etc in the new sleek UI highlight where mouse goes over something you can interact. This does not.
tech_click.png
tech_click.png (9.4 KiB) Viewed 1336 times

Re: [0.17.8] Techtree clickable area is incomplete

Posted: Fri Mar 08, 2019 7:08 am
by invisus
Unsure this part of the GUI has received a "treatment" from the GUI rework that continues in 0.17... and...

:o I had no idea those areas were clickable!

Re: [0.17.8] Techtree clickable area is incomplete

Posted: Fri May 10, 2019 11:37 am
by Twinsen
Fixed in Version: 0.17.38
Thanks.