Page 1 of 1

[0.16.30] New radar radius misplaced in map mode

Posted: Tue Mar 13, 2018 3:13 am
by Ekevoo
Steps:
  1. Have a large enough base (>10 chunks) with radar and roboport coverage.
  2. Go to map mode and zoom into the opposite end of your base, enough to be able to place ghost entities
  3. Select a radar to place and check the coverage shadow in the minimap
Actual result:

The radar shadow is misplaced in the minimap while in map mode.

Expected:

I suggest moving the minimap for this particular case.
Alternatively we could have a second minimap instead (though my screen isn't too big and that'd be a lot of clutter for me).

Re: [0.16.30] New radar radius misplaced in map mode

Posted: Tue Mar 13, 2018 2:45 pm
by posila
Thanks for the report.
Fixed for next release.

Re: [0.16.30] New radar radius misplaced in map mode

Posted: Tue Mar 13, 2018 4:50 pm
by mrvn
+1 for moving the minimap, at least optionally, when being zoomed in in map mode.

Re: [0.16.30] New radar radius misplaced in map mode

Posted: Tue Mar 13, 2018 4:59 pm
by posila
That's out of scope of resolving bugs and more in scope of GUI redesign