[Dominik] [0.16.5] [for 0.17] Chest GUI wrong after copy from other chest

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
alefu
Inserter
Inserter
Posts: 21
Joined: Sun Oct 02, 2016 2:48 pm
Contact:

[Dominik] [0.16.5] [for 0.17] Chest GUI wrong after copy from other chest

Post by alefu »

When you copy the limitation setting from one chest to another while the target chest's GUI is open, the GUI is not updated correctly. It is somehow in a state between having a limitation and not having one. (Hard to describe, just try yourself...

Dominik
Former Staff
Former Staff
Posts: 658
Joined: Sat Oct 12, 2013 9:08 am
Contact:

Re: [0.16.5] Chest GUI wrong after copy from other chest

Post by Dominik »

We will need to develop some system for better updating GUIs, it is a similar issue to 55010.

Dominik
Former Staff
Former Staff
Posts: 658
Joined: Sat Oct 12, 2013 9:08 am
Contact:

Re: [Dominik] [0.16.5] [for 0.17] Chest GUI wrong after copy from other chest

Post by Dominik »

Okey, fixed, but by a new gui update system that will be in 0.17.

It was actually this tiny bug report that started creation of that new system.

Me: Hey, I got this bug, what is the right way to updat a gui from the game?
Kovarex: Well, there is no right way. You can do it this way and that way.
Me: Ok, will do.
Kovarex: And how about we make a proper system for it?
Me: ...

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”