[cube] [0.14.20] longjmp causes uninitialized stack frame

This subforum contains all the issues which we already resolved.
Post Reply
Titan21
Inserter
Inserter
Posts: 30
Joined: Sun Jun 07, 2015 7:40 am
Contact:

[cube] [0.14.20] longjmp causes uninitialized stack frame

Post by Titan21 »

Hm, Factorio 0.14.20, Linux, Headless keeps on crashing on my servers.
But (I'm running 3 Servers on the same machine) they all crash in parallel.

As I mentioned before, the Log in the logfile is different to the one output to the console, hence 2 logs per Server.
I dont think it's related to the map, since it just crashed on a brand new map with 0 seconds playtime.

A very similar crash just happened again, so I'm attaching 2 x 2 logs.
My Console's scrollback is only 1000 lines, which is why you don't see the beginning of launching the Server in case of longjump1.txt

I'm running a Fedora Server Version 24 Server, virtualized on VMWare ESXi.
Don't have a lot of other stuff running on the Server, but I haven't seen anything else crash due to memory corruption / violations.
Since I'm the only one with this problem it could just be my install, or I'm haunted by a rare bug, I dont know.

This is similar to This Bug

Thanks for your awesome work, guys and gals. Keep it up :)

Cheers,
Titan21
Attachments
birthday.zip
(690.83 KiB) Downloaded 88 times
longjump2-factorio-current.log
(4.68 KiB) Downloaded 124 times
longjump2.txt
(11.2 KiB) Downloaded 121 times
longjump1-factorio-current.log
(22.74 KiB) Downloaded 113 times
longjump1.txt
(70.56 KiB) Downloaded 116 times

User avatar
cube
Former Staff
Former Staff
Posts: 1111
Joined: Tue Mar 05, 2013 8:14 pm
Contact:

Re: [cube] [0.14.20] longjmp causes uninitialized stack frame

Post by cube »

This looks like it's caused by a bug in old cURL version, and we've updated it in 0.14.21. Open a new report if you still have problems.

User avatar
cube
Former Staff
Former Staff
Posts: 1111
Joined: Tue Mar 05, 2013 8:14 pm
Contact:

Re: [cube] [0.14.20] longjmp causes uninitialized stack frame

Post by cube »

Correction -- the newer curl version was added to Factorio before this report, so it didn't fix anything. Turns out the workaround in newer curl has to be enabled explicitly, which we will do in 0.15

Post Reply

Return to “Resolved Problems and Bugs”