Search found 391 matches

by tehfreek
Mon Jul 22, 2019 2:20 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.17.58] Exoskeleton is not working in power armor mk2
Replies: 5
Views: 474

Re: [0.17.58] Exoskeleton is not working in power armor mk2

You don't have the shortcut for exos shown. Are they enabled for both cases?
by tehfreek
Mon Jul 22, 2019 4:31 am
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.17.58]Placing a train stop with an empty backers.json file crashes the game
Replies: 3
Views: 1143

Re: [0.17.58]Placing a train stop with an empty backers.json file crashes the game

I'm torn. On the one hand I want to say that this is self-inflicted, but on the other I can't help but feel that this should be an easy fix (check the length of the backer array before trying to use it, possibly even erroring out at startup).
by tehfreek
Fri Jul 19, 2019 1:42 am
Forum: Not a bug
Topic: Mods can set a train stop name to the empty string. Bug? Feature? Future assertion error? Not really any of those.
Replies: 4
Views: 471

Re: Mods can set a train stop name to the empty string. Bug? Feature? Future assertion error?

I'm reasonably sure you can do it directly in the blueprint string as well, but I have no idea if you can actually paste or even load such a blueprint.
by tehfreek
Mon Jul 15, 2019 10:05 pm
Forum: Not a bug
Topic: Blueprint Book - Blueprints Return to inventory instead of parent book.
Replies: 4
Views: 351

Re: Blueprint Book - Blueprints Return to inventory instead of parent book.

You don't need to remove the blueprint from the book in order to use it. Holding the book and pressing Shift-Scroll will change the page in use.
by tehfreek
Mon Jul 15, 2019 6:20 pm
Forum: Duplicates
Topic: [0.17.56] Pollution rendering bug
Replies: 2
Views: 250

Re: Pollution rendering bug

by tehfreek
Fri Jul 12, 2019 4:12 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.17.55] Filter stack inserter on circuit network does nothing
Replies: 7
Views: 693

Re: [0.17.55] Filter stack inserter on circuit network does nothing

It only shows one network pane at a time. If the entity is connected to the circuit network then that is the pane that is shown by default, and the button for the logistic pane must be pressed in order to see those options.
by tehfreek
Fri Jul 12, 2019 12:32 am
Forum: Not a bug
Topic: [0.17.55] Filter stack inserter on circuit network does nothing
Replies: 7
Views: 693

Re: [0.17.55] Filter stack inserter on circuit network does nothing

The inserter is connected to the logistic network but no valid condition is set. { "entity_number": 2, "name": "stack-filter-inserter", "position": { "x": 0, "y": 1 }, "direction": 6, "control_behavior": { "connect_...
by tehfreek
Wed Jul 10, 2019 7:39 pm
Forum: 1 / 0 magic
Topic: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen
Replies: 39
Views: 3953

Re: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen

Have you reported this to Nvidia? I realize that their priorities are closer to CS:GO and PUBG on a single monitor, but since you bought their product they should either support it themselves or make it possible for others to support it.
by tehfreek
Tue Jul 09, 2019 10:54 pm
Forum: Pending
Topic: [0.17.55] Unpredictable burner inserter behaviour
Replies: 7
Views: 766

Re: [0.17.55] Unpredictable burner inserter behaviour

The first sounds like it should only happen on an almost full burner inserter with an inserter stack size greater than 1.
by tehfreek
Tue Jul 09, 2019 2:08 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [17.55] Crash after update
Replies: 6
Views: 550

Re: [17.55] Crash after update

This looks like it failed when trying to start the new version automatically. Does this happen if you start it manually?
by tehfreek
Sat Jul 06, 2019 12:18 pm
Forum: Won't fix.
Topic: [0.17.54-2] Curved rail hit-box leads to odd behaviour
Replies: 11
Views: 1379

Re: [0.17.54-2] Curved rail hit-box leads to odd behaviour

I hit this the other day when I built a rail line too close to water. "Cannot build on shallow water"... I'm nowhere near the water with that piece :/ I finally landfilled a bit of water just a bit further away and got it to work.
by tehfreek
Tue Jul 02, 2019 7:24 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [posila][0.17.53] [Linux] Compilatron's message box makes the game graphics flicker
Replies: 4
Views: 2153

Re: [0.17.53] [Linux] Compilatron's message box makes the game graphics flicker

Not seeing it on Fedora 28 with Mesa 19.2.0 on a RX 560, only in the Compilatron text background. What drivers are you using?
by tehfreek
Sun Jun 30, 2019 6:57 pm
Forum: Pending
Topic: [0.17.52] Loading mods stops at 87%
Replies: 4
Views: 374

Re: [0.17.52] Loading mods stops at 87%

It may help to examine the log to see if a specific mod was in the middle of something before the client was closed.
by tehfreek
Sun Jun 30, 2019 5:04 am
Forum: Duplicates
Topic: [0.17.52] Sideloading failure, video attached
Replies: 4
Views: 440

Re: [0.17.52] Sideloading failure, video attached

I was completely unable to replicate your results using Creative Mode. I suspect something in-memory got flipped somehow and it's unique to this map.
by tehfreek
Sat Jun 29, 2019 2:21 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [kovarex] [0.17.52] Can't type key when set as Focus Item Search hotkey
Replies: 7
Views: 1952

Re: [0.17.52] Can't type key when set as Focus Item Search hotkey

If you're already in an editbox where the key isn't filtered then it should be handled by the editbox.
by tehfreek
Thu Jun 27, 2019 4:30 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.17.51] Entity tooltip appears when entity is still in hand
Replies: 5
Views: 547

Re: [0.17.51] Entity tooltip appears when entity is still in hand

If an option is just so terrible that no one should use it then why is it even an option?
by tehfreek
Wed Jun 26, 2019 9:34 pm
Forum: 1 / 0 magic
Topic: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen
Replies: 39
Views: 3953

Re: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen

linearj wrote:
Wed Jun 26, 2019 8:11 pm
Unplugging monitors is painful. It takes forever to get X/nvidia to agree on where to place them again, even if I save the Xorg.conf.
Couldn't you use xrandr to turn them off?
by tehfreek
Tue Jun 25, 2019 4:11 pm
Forum: 1 / 0 magic
Topic: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen
Replies: 39
Views: 3953

Re: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen

Upload it to Google Drive and PM a private link.
by tehfreek
Tue Jun 25, 2019 2:34 pm
Forum: 1 / 0 magic
Topic: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen
Replies: 39
Views: 3953

Re: [0.17.52] CPU pegged and high lag even on menu screen

Can you attach strace to the process and share some of the output?

Go to advanced search