Search found 20 matches

by burninghey
Tue May 17, 2022 9:06 pm
Forum: Bug Reports
Topic: [1.1.59] Roboports connection not visible
Replies: 4
Views: 523

[1.1.59] Roboports connection not visible

These roboports are connected, but the dashed line is missing. I have built them with a blueprint. robobug1.png When relocating one of them, or delete and build again manually, the dashed line appears: robobug2.png Blueprint: 0eNqdnc1yXDlyRl9FwXWx4wK4+OvlOLz1wlu7w0FRZXXFUKRMkR1ud+i1vPJuXsxVlESWipms7...
by burninghey
Fri Dec 11, 2020 2:33 pm
Forum: Duplicates
Topic: [1.1.5] Ghost has more module requests than it can take
Replies: 3
Views: 1262

[1.1.5] Ghost has more module requests than it can take

Bild_2020-12-11_152346.png Happened in the process of rebuilding my coal liquefication line after multiple build, cut, undo, build, undo .. bots try to deliver 6 modules, but don't input the extra 3. After the 6th one arriving, the reservation removes and everything back to normal. Now trying to re...
by burninghey
Thu Dec 10, 2020 11:09 am
Forum: Duplicates
Topic: [1.1.5] power poles not connecting
Replies: 1
Views: 627

[1.1.5] power poles not connecting

I'm building a lot from map view. Though I have recognized this annoying problem. Trying to move a power pole a bit, and wondering later why there is no connection when there should. https://ttprivatenew.s3.amazonaws.com/pulse/burninghey/attachments/15478072/TinyTake10-12-2020-12-01-33.mp4 What I'm ...
by burninghey
Sat Dec 05, 2020 5:32 am
Forum: Not a bug
Topic: [1.1.5] new train behaviour introduce refuel problem
Replies: 5
Views: 1059

[1.1.5] new train behaviour introduce refuel problem

Train waiting for reserved station via train limit 1 -> considered "en route", no refuel Train waiting for blocked station because disabled while full -> stopped train, refuel ok Train waiting for reserved station via train limit 1 + disabled while full -> stopped train, refuel ok Trains r...
by burninghey
Fri Dec 04, 2020 3:12 am
Forum: Not a bug
Topic: [1.1.4] Inconsistency - replace with ghosts
Replies: 1
Views: 403

[1.1.4] Inconsistency - replace with ghosts

With 1.1 the game is teaching me, how easy it is to replace belts with ghosts. But I'm missing the same functionality for: - replace belts with more than 1 piece at the same time - replacing walls with gates - place an assembling machine with modules over one without - upgrade assembling machines to...
by burninghey
Sat Nov 28, 2020 3:02 am
Forum: Duplicates
Topic: [1.1.1] new item notification issue (minor)
Replies: 1
Views: 326

[1.1.1] new item notification issue (minor)

Notification for newly researched uranium processing looks like a bug while setting up an assembler. uranium processing is only viewable in crafting menu (and centrifuge, i guess). While it's not a bug, it looks like one when setting up an assembler and notification for nothing shows up. Not sure wh...
by burninghey
Tue Nov 24, 2020 11:23 pm
Forum: Not a bug
Topic: [1.1.1] german translation issue
Replies: 2
Views: 414

[1.1.1] german translation issue

in new tipps, this one should be german as well as all other ones:

Image
by burninghey
Tue Nov 24, 2020 11:15 pm
Forum: Duplicates
Topic: [1.1.0] crash on autosave - or: fun with power poles (DifficultySettings::save)
Replies: 4
Views: 360

[1.1.0] crash on autosave - or: fun with power poles (DifficultySettings::save)

my game (factorio 1.1.1, started from steam in offline mode) just crashed to desktop. some mods, but none should influence here what happened before: discovered an issue with placing wooden power poles over a ghost-built bp with steel poles. the wooden power poles did not connect to the other wooden...
by burninghey
Tue Nov 24, 2020 9:06 pm
Forum: Not a bug
Topic: [1.x] Steam issues
Replies: 1
Views: 518

[1.x] Steam issues

I just hit the save file limit for steam (12.6 GB). Instead deleting them in-game, I moved the old save files to another location. Now Steam tries to re-download all the old 12GB over my pesky internet connection (2 mbit) and stops me from playing factorio (it does not start..). Had problems like th...
by burninghey
Thu Aug 20, 2020 7:41 am
Forum: Not a bug
Topic: [1.0.0] Upgrade Planner no Undo in BPL
Replies: 4
Views: 448

[1.0.0] Upgrade Planner no Undo in BPL

Tried to downgrade a Blueprint in blueprint library, but it removed all modules. Ok then, did not click save and canceled. Got saved without user input ... an no undo. Putting lots of thoughts into if i choose to use modules and which, and if to use yellow inserters or blue ones, or which level mach...
by burninghey
Tue Aug 11, 2020 2:45 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.18.47] Move blueprint book leftover artifact
Replies: 2
Views: 261

[0.18.47] Move blueprint book leftover artifact

So, just started a new game (scenario: Raketenrausch). I want to make use of the (kinda) new feature, blueprint book in another book, and get the bp's sorted. move one to another: I don't know how. My solution: move book to inventory. open the destination book. move book from inv to destination book...
by burninghey
Tue Jan 28, 2020 3:38 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.18.2] Train signal placement bug
Replies: 3
Views: 809

[0.18.2] Train signal placement bug

This is a bug which I encountered a long time ago, thought it had been fixed but it's still there. Sometimes, after rail placement, signal placement is only enabled at one side of a track, not on both. Track are supposed to be left-hand-drive, but I placed it in the opposite direction. Created the u...
by burninghey
Wed Apr 24, 2019 6:44 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.17.33] Tooltip inconsistency
Replies: 2
Views: 604

[0.17.33] Tooltip inconsistency

While hovering personal equipment in build menu, there appears to be a tooltip inconsistency: In Factorio's english version it's not a big deal and may be overseen with ease. But I'm playing in german language. And there it translates to: "while it is switched on" or aka "belt immunit...
by burninghey
Thu Apr 11, 2019 9:50 pm
Forum: Not a bug
Topic: [Twinsen] [0.17.28] Pipette tool in map mode
Replies: 5
Views: 790

[Twinsen] [0.17.28] Pipette tool in map mode

1) in map mode, cloning any building with 'q' works fine, except for substations. You have to press shift as if there were any obstacles.
2) (not related to substations) cloning with 'q' does not preserve any modules or recipes. bug or feature?
by burninghey
Tue Mar 26, 2019 7:42 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.17.20] Crash browsing Blueprints
Replies: 4
Views: 924

[0.17.20] Crash browsing Blueprints

Crash while browsing blueprints (moving up in folder structure) Able to repeat the behaviour. I'm in my blueprints subfolder, and navigating up it crashes the game. Now investigating if it's a mod issue _autosave1.zip player-data.json factorio-dump-current.dmp factorio-current.log Active Mods: Atomi...
by burninghey
Thu Mar 21, 2019 3:58 pm
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [kovarex] [0.17.16] Doubleheaded Train does not choose shortest track
Replies: 8
Views: 2574

[kovarex] [0.17.16] Doubleheaded Train does not choose shortest track

I have built a personal train with a very long round track. It sometimes does not choose the shortest track to the right side or even worse, it goes all the way around if it only have to drive 3 meters in the other direction. No signals at all, yet. Reproduce: enter the train, hold ctrl and choose v...
by burninghey
Tue Mar 12, 2019 10:49 am
Forum: Resolved Problems and Bugs
Topic: [0.17.11]Mod Update Status
Replies: 1
Views: 270

[0.17.11]Mod Update Status

When updating multiple Mods via ingame Menu, and the first mod is done, the next one gets highlighted in the list. But description at right side still shows the original first one. It should show the current one.
20190312113946_1.jpg
20190312113946_1.jpg (130.29 KiB) Viewed 270 times
by burninghey
Mon Mar 11, 2019 12:50 pm
Forum: Not a bug
Topic: [0.17.9]No search in blueprint books
Replies: 1
Views: 342

[0.17.9]No search in blueprint books

Search through blueprints works only in main folder. Does not while browsing a subfolder/book
20190311134741_1.jpg
20190311134741_1.jpg (581.95 KiB) Viewed 342 times
by burninghey
Wed Mar 06, 2019 5:38 am
Forum: Won't fix.
Topic: [0.17.6] Shadows from Power Line and Underground Belts are off
Replies: 2
Views: 814

[0.17.6] Shadows from Power Line and Underground Belts are off

Underground Belts: Belt into Ground does have a shadow and it's shown above the cap while it should be blocked behind the cap 20190305150545_1.jpg ---- Power Lines: should not be straight as-is, because all power lines are sagging. Even if they are shown as straight line for the player above, light...
by burninghey
Fri Nov 30, 2018 2:36 am
Forum: Pending
Topic: Crash when loading Autosave
Replies: 2
Views: 836

Crash when loading Autosave

My game crashed while building a radar in the exact moment autosave hit. This is the first crash I ever encountered in Factorio. Until now, Factorio itself was rock stable, but there is a little problem with steam I'm running into when computer runs for days. Sometimes, when trying to open factorio ...

Go to advanced search